Ilgaz dağı Küçükhacet Kış Tırmanışı

Ilgaz Küçükhacet Kış Faaliyeti, Çankırı’nın yanı sıra Ankara, Bursa, Kastamonu ve Mersin Anamur’dan gelen toplam 23 sporcunun katılımıyla 17 Şubat 2013 Pazar günü gerçekleştirilmiştir.

Ilgaz dağı Küçükhacet Kış Tırmanışı
Ilgaz dağı Küçükhacet Kış Tırmanışı

Türkiye Dağcılık Fedrerasyonu Çankırı Temsilciğince planlanan Ilgaz Küçükhacet Kış Faaliyeti, Çankırı’nın yanı sıra Ankara, Bursa, Kastamonu ve Mersin Anamur’dan gelen toplam 23 sporcunun katılımıyla 17 Şubat 2013 Pazar günü gerçekleştirilmiştir.

Bursa’dan katılan üç kişilik I.Grup 16 Şubat 2013 Cumartesi günü gelerek faaliyet rotası üzerindeki Ilgaz Obası mevkisinde kamp kurmuşlardır. Bursa’dan katılan II.Grup ile Ankara grubu sabah 06.00’da Anıt Alanında Çankırı Grubu ile buluşarak birlikte hareket etmişler ve 07.30’da Ilgaz Doruk Mevkisi Karayolları Bakım Evinde Kastamonu’dan gelen bir sporcunun da katılımıyla planlandığı gibi 08.00’da faaliyete başlanmıştır.

08.30’da Ilgaz Obasında (!800 m) kamp yapan Bursa Grubunun da katılımıyla 10.00 sularında Küçük Çal Tepe (2150 m) tırmanılmış, 12.30-13.00 saatlerinde ise katılımcıların tamamıyla birlikte 2546 m.lik zirveye ulaşılmıştır.

Kapalı, sisli ve ayaz bir havada devam eden faaliyette sadece zirvede hava açmış ve fotoğraf çekiminin ardından 14.00 civarında dönüşe geçilmiştir.

16.30’da, kamplarını toplamak üzere Ilgaz Obasında kalan Bursa Grubuyla vedalaşılmış, 18.00’da diğer bütün grupların Karayolları Bakımevinde toplanmasıyla faaliyet sona ermiştir.

Katılan bütün sporcuları tebrik ediyor, ilgili klüp başkanlarına ve TDF Bursa Temsilcisi Nazif MAKAS Beye teşekkür ediyorum.

Yeni etkinliklerde buluşmak üzere selam, sevgi ve saygılar.

FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLA



KAYAK MERKEZLER
ADRES VE TELEFONLARİ



YOLAÇTI KAYAK MERKEZİ
ULUDAĞ KAYAK MERKEZİ
SARIKAMIŞ KAYAK MERKEZİ
SAKLIKENT KAYAK MERKEZİ
SAKALTUTAN KAYAK MERKEZİ
PALANDÖKEN KAYAK MERKEZİ
KARTEPE KAYAK MERKEZİ
KARTALKAYA KAYAK MERKEZİ
ILGAZ KAYAK MERKEZİ
HAZARBABA KAYAK MERKEZİ
ESENTEPE KAYAK MERKEZİ
ERCİYES KAYAK MERKEZİ
ELMADAĞ KAYAK MERKEZİ
ELEŞGİRT GÜNEYKAYA KAYAK MERKEZİ
BOZDAĞ KAYAK MERKEZİ
Erzincan Bolkar Kayak Merkezi
ERZURUM PALANDÖKEN KAYAK MERKEZİ
BİTLİS KAYAK MERKEZİ
ULUDAĞ KAYAK MERKEZİ
Kayak Merkezleri
DAVRAZ KAYAK MERKEZİ
ZİGANA KAYAK MERKEZİ

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2013, 19:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER