KARTEPE KAYAK MERKEZİ

Kartepe kayak Merkezi Adres ve Telefonları,

KARTEPE KAYAK MERKEZİ
Kartepe kayak Merkezi

Kartepe kayak Merkezi  Nerede?

İstanbul’a sadece 115 km mesafede olup; bunun 90 km’si TEM gören muhteşem manzarası ile orman içerisinden 1 saat sürüyor.

Yapılan meteorolojik çalışmalara göre, Kuzeybatı yönünden esen ve Karadeniz’i aşarak kışın bölgeye yoğun yağış getiren Karayel rüzgarının Marmara bölgesinde ilk karşılaştığı Kartepe’nin 1100 m üstündeki yüksekliklerine yoğun kar yağışı getiriyor. Kartepe, Kocaeli sınırları içerisinde, Maşukiye belde merkezine 16 km mesafede, Samanlı Dağları’nın Keltepe mevkiinde, Kartepe Turizm A.Ş’ye 49 yıllığına tahsis edilmiş   

Kartepe Kayak Merkezi’ne hangi sezon-ne zaman gidilir?
 

Kayak için en uygun zaman aralık-mart arasıdır.

Kar yüksekliği, normal kış koşullarında üç metreye ulaşabilmektedir.

Mevsim başında toz, mevsim sonunda ıslak kar özellikleri görülür
Kartepe Kayak Merkezi Pistleri nasıldır?
Kartepe kayak merkezinde 4 lift 3 telesiyej 1 teleski mevcut olup pist uzunlukları 400 m ile 3500 m arasında değişmekte. Kartepe kayak merkezinde kayak sezonu aralık sonlarından şubat sonuna kadar sürüyor. Kartepe kayak merkezinde kar kalınlığı normal şartlarda 80- 200 cm arasında değişiyor.   

Kartepe Kayak Merkezi’nde Konaklama?
    

Kartepe kayak merkezinde bir adet Green Park a ait 5 yıldızlı otel bulunmaktadır. Otel 12 ay boyunca faaliyettedir. Kartepe kayak merkezi Green Park Hotel 14 katlıdır ve ayrıca 50 adet 2 oda 1 salon apart binası bulunmaktadır.

Kartepe kayak merkezinde Geyikalanında Restoran ve Kadıkonağı toplanma alanında bulunan fast food dışında tüm outletler ana binadadır. Kartepe kayak merkezinde 250 otel odası olup Green Park Oteldeki 219 standart oda çift yataklıdır. 29 oda french bed odadan oluşmaktadır.
Kartepe kayak merkezinde, Green Park otelde ayrıca 500 kişilik Şimşek restoran konuklara hizmet vermektedir. Green Park Otelde ayrıca balo salonları, klüp ve barlar ile toplantı salonları bulunmaktadır. Kartepe kayak merkezinde kayak kaydıktan sonra konuklar Green Park Otelin kapalı yüzme havuzunda dinlenebiliyor. Green Park Otelde Sauna, Fitness, Bilardo gibi aktiviteler de mevcut.

Kartepe kayak merkezinde kayak malzemeleri kiralamak için kayak odası bulunuyor ve kayak dersleri için kayak hocaları var.
Kartepe Kayak Merkezi’ne Nasıl Gidilir? Ulaşım Nasıldır?
Kartepe kayak merkezi Maşukiye’ye 15 km. , İzmit’e 25 km olup İstanbul’a 1 saat 15 dakika ve Bursa’ya 2 saat uzaklıktadır.



Kayağın Yeni Gözdesi Kartepe


Kış turizminin yeni kayak merkezi Kartepe, bu kadar kısa sürede, size günübirlik kayak keyfi yaşamanızı ve doğayla iç içe olmanızı hedefliyor. Böylece hem kayak sporu pahalı bir spor olmaktan çıkıyor hem de kayak severler kayak yapmanın tadına varabiliyor.

Kış turizminin yeni kayak merkezi Kartepe, bu kadar kısa sürede, size günübirlik kayak keyfi yaşamanızı ve doğayla iç içe olmanızı hedefliyor. Böylece hem kayak sporu pahalı bir spor olmaktan çıkıyor hem de kayak severler kayak yapmanın tadına varabiliyor.

Kartepe, Kocaeli’nin hemen çıkışında; Maşukiye’de. Bursa, Ankara ve İstanbul üçgeninin tam ortasında bulunuyor. İstanbul’dan İzmit’e doğru hareket edip, yaklaşık 100 kilometre sonra otobandan çıkınca Maşukiye’ye ulaşıyorsunuz. Az ileride Kartepe, bütün heybetiyle sizi bekliyor. Yani kayak keyfi yaşamak için uçağa binip uzak diyarlara gitmeye ya da zorlu yollarda saatlerce araba kullanmaya gerek yok.

Maşukiye’den zirveye çıkmaya başlarken, vahşi doğaya adım atıyorsunuz. Yolun iki tarafını kaplamış geniş yapraklı ağaçların arasından geçtiğiniz zirve yolculuğu, 17 kilometre. Son derece zengin bitkisel örtüye sahip bölge, aynı zamanda yaban hayvanları için bakir bir saha. Öyle ki, özellikle sonbaharda sarıdan kahverengiye kadar onlarca farklı tonlara bürünmüş ağaçları izlerken; her an karşınıza bir geyik, bir ayı, hatta bir yaban domuzu çıkabilir.

Doğayla baş başa kaldığınız yaklaşık 10 dakika süren yolculuktan sonra, bin 700 metre zirvedeki Kartepe’ye ulaşıyorsunuz. Tatil keyfini süreceğiniz bu yer, tüm güzelliğiyle sizi selamlıyor. Kış sporlarının yapıldığı diğer turistik bölgelerden farklı olarak, deniz ve göl manzarasına sahip birkaç dağdan biri Kartepe. Sapanca Gölü’nü ve İzmit Körfezi’ni tepeden görüyor. Doğası ve benzersiz pistleriyle kısa sürede kayakseverlerin gözdesi olmaya aday mekan, en modern teleferik ve telesiyej sistemleriyle dikkat çekiyor. 3 milyon 500 bin metrekare alan üzerine yayılan tesislerde Türkiye’nin en büyük kayak pistleri yer alıyor. Kayak yapmak için, Kartepe, Geyikalanı ve Kürekdağı arasında kalan Kadıkonağı adı verilen alan kullanılıyor.

Kartepe, aslında sadece kayak turizmi için planlanmış bir tesis değil. Baharda yayla çiçekleri, yazın birbirinden güzel çam ağaçları, sonbaharda ise renkleriyle adeta alev alev yanan meşe ağaçları var. Ayrıca golften futbola, trekkingden, binicilik sporuna kadar her dönem için farklı etkinlikler düzenleniyor. Fakat en büyük yatırım kayak turizmine.

Türkiye’deki diğer kayak merkezlerine oranla tabii şartları daha avantajlı olan Kartepe’de, 4 lift ve 12 pisti kullanmak mümkün. Kaymayı bilmeyenler için ayrı, profesyoneller için ise ayrı pistler organize edilmiş. Kayak merkezlerinin korkulu rüyası ‘karsızlık’ yani yeterince kar yağmamasına da bir çözüm bulunmuş: Sun’î kar sistemleri hazırlanmış. Dört gözle beklediğiniz hafta sonu tatilinizde, havanın size sürpriz yapma ihtimali yok. Güneş de açsa kayabiliyorsunuz

İstanbul’a sadece 115 km mesafede olup; bunun 90 km’si TEM gören muhteşem manzarası ile orman içerisinden 1 saat sürüyor. Yapılan meteorolojik çalışmalara göre, Kuzeybatı yönünden esen ve Karadeniz’i aşarak kışın bölgeye yoğun yağış getiren Karayel rüzgarının Marmara bölgesinde ilk karşılaştığı Kartepe’nin 1100 m üstündeki yüksekliklerine yoğun kar yağışı getiriyor.
Kartepe Kocaeli Maşukiye ilçesinin hemen kuzeyinde bulunmaktadır. Eteklerinde kayak tesisleri bulunan yakın bir merkez olmuştur. Kartepe kış aylarında cazip bir kayak merkezi olmayı hedeflemektedir. Aytepe, Kocaeli Yuvacık ilçesine bağlı, yuvacık baraj gölünün hemen üstünde bulunan 900 metre yüksekliğe ulaşan bir tepedir. Aytepe ve çevresinde tipik Karadeniz bitki örtüsü özellikleri görülebilir. Yöre halkının da Karadenizli olması bu bölgeye daha karakteristik özellik katmıştır. Dağınık yerleşimli, yanında serender bulunan ahşap köy evleri, kara lahana dikili bahçeleri bu özelliklerden bazılarıdır. Bölgede Beşkayalar tabiatı koruma alanı bulunmaktadır. 


GÜNÜBİRLİK KARTEPE TURU

Tutkunuz Kayak ve Snowboard artık sadece 90 dakika uzağınızda*.
Lift ve Pist Bigileri :
1)Kayak merkezinde toplam pist sayısı 12’dir, uzunlukları 400 mt ile 3500 mt arası değişmektedir. Çok Kolay Pist (Yeşil) :1 adet
Kolay Pist (Mavi) :4 adet
Orta Zor Pist (Kırmızı ) :5 adet
Çok Zor Pist (Sİyah):2 adet

Mekanik Tesis Sayısı :4
Kadı Konağı Telesiej: 400 m Geyik Alan Telesiej : 1125 m
Karlık Tepe Telesiej: 550 m ( Biri hiz parkuru toplam 3 pistten kayma imkanı) Kartepe Telesiej : 1200 m (3 kisilik mini gondol) (3,5 km kesintisiz kayak imkanı).
2)Liftlerin açılış saati 8:50,kapanış hava kararma saatidir. (17:00)
3)Sadece ders alanlara ayrılmış olan Temel Eğitim Alanı ve Özel Baby -Lift mevcuttur.
4)Snowboardçulara özel Snow- Park vardır. Burada snowboard hocaları eğitim vermektedir.


Kayak ve Snowboard Kiralama Bedelleri
Kayak / Ayakabı /Baton Set : 30 YTL’den itibaren
Snowboard / Ayakkabı Set : 35 YTL’den itibaren


Kartepe'ye Nasıl Gidilir ?

TEM'den Sapanca çıkışından ayrılın. Çevreyolundan çıkınca sola Maşukiye/İzmit yönüne sapın. (Sağ taraf Sapanca'nın merkezine gider). Birkaç km sonra solda küçük bir meydanlık göreceksiniz.
Burası Maşukiyedir. Meydana girip sola devam edin. 50 mt sonra sağda "Kartepe turistik tesisler" tabelasını göreceksiniz. Birkaç km daha tırmandıktan sonra alabalık restoranlarına geleceksiniz. Bunlara girmeden soldan devam edin bu yol sizi Kartepeye kadar çıkartacaktır.



Nerede Kalınır ?

Kartepe’deki tek tesis The Green Park Resort. Aileler için apart seçenekleri de bulunan otelde 250 oda ve 50 apart bina var. Bölgede, bir de kayak okulu bulunuyor.
Pistlerin muhtelif yerlerinde açılan Geyikalanı ve Kadıkonağı tesisleri ise kayak keyfine keyif katıyor.
Lapa lapa yağan karın altında içilen bir fincan sıcak kahvenin, mangaldaki etlerin kokusu tarifsizdir.



THE GREEN PARK KARTEPE RESORT

5 YILDIZ KONGRE VE KAYAK MERKEZİ


The Green Park Kartepe Resort, 1650 mt. yükseklikte Kartepe Dağı eteklerine kurulmuştur. Kartepe Resort özgün dağ oteli mimari tarzına sahip olup pistler hariç 32.000 m2 alana kurulmuştur.Green Park Otel

Otel 12 ay faaliyette olup, kış sezonu boyunca tam pansiyon ( Aralık-Mart), yaz döneminde yarım pansiyon ve tam pansiyon sisteminde çalışmaktadır.

Otelimiz 14 katlıdır ve 50 adet 2 oda 1 salon apart binası mevcuttur. Geyikalanında Restaurant ve Kadıkonağı toplanma alanında bulunan Fast Food dışında tüm outletler ana binada bulunmaktadır.

Kartepe Green Park Otelde toplam 250 adet oda mevcuttur. Odaların 219 adedi standart, 29 oda French Bed dir. Odalarda yatak boyutları Twin yatak 130 x 200 French Bed 190 x 200 cm.dir.

Otelimizde standart odalar 30 m2, köşe odalar 26 m2, suit oda 54 m2 dir.

Tüm odalarda merkezi ısıtma sistemi minibar, 51 ekran TV, oda telefonu, banyo telefonu bulunmaktadır. Odalarda yerler halı kaplıdır. Banyolarda küvet, saç kurutma makinası,oturma gurubu, 0-12 yaş çocuk için kullanılabilecek 1 adet çekyat, yangın dedektörü ve 55 kanak kablolu yayın bulunmaktadır.

The Green Park Kartepe Resort otelinde ayrıca toplam 500 kişi kapasiteli Şimşek Restaurant da sabah kahvaltıları, öğle ve akşam yemekleri verilmektedir.

Otelde 700 kişi kapasiteli 800 m2 lik Nicomedia Balo Salonu da bulunmaktadır ve salonun 500 m2 terası vardır. Otelde 350 kişi kapasiteli 130 db ses kalitesi ve ışık sistemi ile Kartepe Deep Club her hafta sonu dans grupları, showlar, ünlü DJ ler ile hizmet vermektedir. Ayrıca 250 kişi kapasiteli Körfez Bar ve 200 kişi kapasiteli Kentri bar mevcuttur.Green Park Otel 2

OTELDEKİ TOPLANTI SALONLARI

MAŞUKİYE SALONU ( 150 m2 )
Tiyatro Düzeni: 85 kişi
U Düzeni: 50 kişi
Sınıf Düzeni: 65 kişi

SARIMEŞE SALONU ( 180 m2 )
Tiyatro Düzeni: 150 kişi
U Düzeni: 75 kişi
Sınıf Düzeni: 100 kişi Green Park Otel 3

SUADİYE SALONU ( 150 m2 )


The Green Park Kartepe Resort Otel - Kartepe Otelleri / Kocaeli Otelleri


The Green Park Kartepe Resort Otel Bilgileri -> Otel Fiyatları -> Online Otel Rezervasyonu

Oda Görünümleri: The Green Park Kartepe Resort Otel; Direkt Telefon, Duş ve Tuvalet, Banyo, Banyoda Telefon, Saç Kurutma makinası, Minibar, Kasa, Digitürk, Merkezi Klima, Buzdolabı mevcut.

Servis ve Hizmetler: The Green Park Kartepe Resort Otel'de Sağlık Odası, Çocuk Bakımı, İş Merkezi , Internet , Kuru Temizleme, Çamaşır ve Ütü Servisi, Resepsiyonda Emanet Kasası, Jeneratör, Hediye Dükkanı, Açık Otopark olanakları bulunmaktadır..

Toplantı ve Seminerler: The Green Park Kartepe Resort Otel'de 7 Toplantı Salonu Toplam 1350 kişi kapatisesinde olup, Özellikleri; Ses Sistemi, Masa Mikrofonu, Işık Sistemi, Dvd Oynatıcı, Video, Simultane Çeviri Sistemi, Slayt Oynatıcı, Projektör Perdesi, Barkovizyon, Tepegöz, Flipchart, TV, Yazı Tahtası, Faks, Klima imkanları bulunmaktadır.

Genel Özellikler: Kış Sporları için ideal merkezi bir konumda bulunan The Green Park Kartepe Resort Bütün Yıl Boyunca Açık olup, misafirlerine konforlu şık mekanlarla hizmet vermektedir..The Green Park Kartepe Resort Otel'de; 247 Standart Oda, 50 Apart Oda, 2 Engelli Odası, 52 Sigara İçilmeyen Oda, 2 Bağlantılı Oda, 1 Kral Dairesi, 1 Balayı Suiti, 2 Suit Dağ ve Deniz Manzaralı toplam 300 oda, 750 yatak kapatisesi mevcuttur..

Ulaşım: Kocaeli Otel The Green Park Kartepe Resort Konum; Dağda, Sabiha Gökçen Havaalanı 80 km, mesafede Maşukiye beldesi Kartepe mevkiinde bulunmaktadır..

Spor ve Rekreasyon: Isıtmalı Kapali Yüzme Havuzu Türk Hamamı, Fin Hamamı, Sauna, Masaj, Jakuzzi, Fitness Merkezi, Sağlık Merkezi, Kuaför, Güzellik salonu, Jimnastik Salonu, Çocuklar için oyun alanı ,TV salonu, Disko, Kayak Alanı, Extreme Sports, Teleksi, Telesiege, 12 Ski Slopes with different degrees Masa Tenisi, Bilardo, Jogging, Bisiklet, Mini Futbol, Gün boyu animasyon olanakları The Green Park Kartepe Resort Otel'de misafirlerine sunulmaktadır..

Yeme ve İçme: Herşey Dahil Sistemi, Kahvaltı Salonu, Pastane, Snack Bar, Kafeterya, A'la carte, Açık büfe Restorant (Osmanlı ve Dünya mutfağından sunumlar), Lobi Bar, Havuz Bar, Roof Bar olanakları The Green Park Kartepe Resort Otel'de sunulmaktadır..

Otel Özellikleri:

Konumu: Dağ,

Otel Kategorisi: Standart,

Otel Tipi: Otel,

Konaklama Şekli: Yarım Pansiyon,

Oda Özellikleri: Direkt Telefon, Küvetli Banyo, Duş / Wc, Minibar, Oda İçinde Kasa, Saç Kurutma Makinesi, Merkezi Klima, Buzdolabı,

Öne Çıkan Özellikleri: Kongre / Toplantı, Aile, Doğa,

Yakındaki Aktiviteler: Telesiyej,

Rekreasyon ve Spor: Kapalı Havuz, Sauna, Masaj, Jakuzi, Jimnastik, Fitness Merkezi, Güzellik Salonu , Tv Odası, Disco, Tenis, Masa Tenisi, Bilardo, Kayak, Futbol, Jogging, Bisiklet, Fin Hamamı,

Servisler: Çocuk Bakımı, İnternet, Market, Açık Otopark, Kuru Temizleme, Çamaşır ve Ütü Servisi, Resepsiyonda Kasa, Jeneratör,

Yeme ve İçme Alanları: Restoran,

Genel Özellikler: Lobi, Merkezi Klima, Bahçe, Tv Odası, Kapalı Havuz,
Tiyatro Düzeni: 65 kişi
U Düzeni: 35 kişi
Sınıf Düzeni: 45 kişi

DERBENT SALONU ( 180 m2 )
Tiyatro Düzeni: 150 kişi
U Düzeni: 75 kişi
Sınıf Düzeni: 100 kişi

ASTAKOZ SALONU ( 150 m2 )
Tiyatro Düzeni: 65 kişi
U Düzeni: 35 kişi
Sınıf Düzeni: 45 kişi

V.I.P. SALONU ( 120 m2 )
Tiyatro Düzeni: 50 kişi
U Düzeni: 25 kişi
Sınıf Düzeni: 30 kişi

Kartepe The Green Park Resort Otelde Fitness, sauna, hamam, buhar odası, kapalı yüzme havuzu, masaj, masa tenisi, bilardo, kayak dersi ve malzemeleri, snowboard imkanları da mevcuttur.

Otelin mini clubünde çocuklarınız bakıcı eşliğinde oynayıp çizgi film seyredebilir. Otelde açık otopark, 24 saat oda servisi, çamaşır ve kuru temizleme servisi mevcuttur.




Hegsagone Otel - Merkez Otelleri / Kocaeli Otelleri


Hegsagone Otel Bilgileri -> Otel Fiyatları -> Online Otel Rezervasyonu

Toplantı ve Seminerler: İzmit Hegsagone Otelin tam donanımlı çok amaçlı 3 toplantı salonunda tepegöz, perde, beyaz tahta, slide projektör, flipchart, projeksiyon, barkovizyon, ses sistemi, mikrofon, video player, dvd player, televizyon, lazer işaretleyici, fax, klima, ışık sistemi, internet, fotokopi, telefon mevcuttur. En büyük salonu 350 kişilik.

Servis ve Hizmetler: İzmit Hegsagone Otel'de Tv odası, internet, kuru temizleme, çamaşır ve ütü servisi, resepsiyonda emanet kasası, jeneratör, ücretsiz kablosuz internet erişimi, 40 araçlık açık otopark gibi hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

Spor ve Rekreasyon: İzmit Hegsagone Otel'de 1 açık yüzme havuzu ve çocuk bölümü, fin hamamı, sauna, masaj, fitness merkezi, solaryum, bilardo, Darıca boğaziçi hayvanat bahçesi, trekking gibi aktivitelere sahiptir.

Genel Özellikler: İzmit Hegsagone Otel her biri özel tasarlanmış, 12 Single Oda, 34 Double Oda, 1 Executive Oda, 1 Executive Suit, 4 Aile Odası, Toplam 52 oda ve 92 Yatak kapasitesi, ile hizmet veren otelin Deniz ve Havuz manzaralıdır.

Ulaşım: Organize Sanayi Bölgelerine 15 dakika, Formula 1 İstanbul Park’a 19 km. Denize 60 m. Sabiha Gökçen Hava Alanına 16 km., Atatürk Uluslararası Hava Alanına 80 km. Ücretli Shuttle Servis İmkanı.

Oda Görünümleri: Oda Özellikleri direkt çıkışlı telefon, duş ve tuvalet, banyo, saç kurutma makinası, split klima, merkezi klima, minibar, uyandırma servisi, 24 saat oda servisi, uydu Tv, internet bağlantısı, kablosuz internet olarak dizayn edilmiştir.

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler: Minibar, oda servisi, çamaşır ütü, resepsiyonda kasa, fitness merkezi

Yeme ve İçme: Hegsagone İzmit Otel'in çalışma sistemi oda kahvaltı, kahvaltı salonu 100 kişilik, kapalı restaurant 100 kişilik, açık restorant 350 kişilik, snack bar, amerikan bar, vitamin bar, rose garden grill & beer olup Restorantında Türk Mutfağı ve Dünya mutfağının kusursuz servisi ile müşterilerine unutulmaz anlar yaşatıp özel günler sunmaktadır.

Otel Özellikleri:

Konumu: Şehir Merkezi,

Otel Kategorisi: Standart,

Otel Tipi: Otel,

Konaklama Şekli: Oda ve Kahvaltı,

Oda Özellikleri: Küvetli Banyo, Duş / Wc, Tv, Uydu Tv, Split Klima, Minibar, Saç Kurutma Makinesi, Merkezi Klima,

Öne Çıkan Özellikleri: Kongre / Toplantı, Aile,

Rekreasyon ve Spor: Açık Havuz, Çocuk Havuzu, Türk Hamamı, Sauna, Masaj, Fitness Merkezi, Bilardo,

Servisler: 24 Saat Oda Servisi, İnternet, Açık Otopark, Kapalı Otopark, Çamaşır ve Ütü Servisi, Resepsiyonda Kasa, Jeneratör,

Yeme ve İçme Alanları: Restoran, Snack Bar,

Genel Özellikler: Split Klima, 24 Saat Ön Büro, Lobi, Ücretsiz Wireless, Merkezi Klima, Bahçe, Tv Odası,






North Star Resort Otel - Darıca Otelleri / Kocaeli Otelleri


Oda Görünümleri: Özgün mimarisi, günümüz dekorasyon anlayışını, konukların konfor ve rahatına uygun, çağın teknolojik yenilikleriyle tasarlanıp konumlandırılan 4 suit, 16 double ve 33 single toplam 53 odası ile konuklarını ağırlamaktadır. Odalar da; klima, kasa, saç kurutma makinesi, tv, balkon, kablosuz internet, minibar, sedir koltuk, uydu yayını, su ısıtıcı mevcut olup odaların birçoğu deniz manzaralıdır.

Yeme ve İçme: Yeni güne otelin sakin ve keyifli atmosferinde zengin açık büfe menüsüyle başlayabilmeniz mümkün.200 kişi kapalı ve 450 kişi teras ve havuz başı kapasiteli modern Star Balık Restaurantında, deneyimli aşçılarıın hazırladığı birbirinden lezzetli Türk ve dünya mutfaklarının yemeklerini tadabilir, özel gün kutlamalarını gerçekleştirebilme imkanı sunmaktadır.NorthStar’ın geniş ve ferah lobisi, havuz başı cafesi iş görüşmelerini yapmak için ideal mekanlardır.Lobi katında yer alan lobi barda günün stresini atmanız mümkündür.

Servis ve Hizmetler: Teras cafe, lobi bar, sauna ve şok banyosu, havuz, fitness center, fin hamamı, masaj hizmetleri verilmektedir.

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler: Sauna, jakuzi, minibar, masaj

Toplantı ve Seminerler: Otel de misafirlerin konfor ve ihtiyaçları düşünülerek tasarlanmış, üstün ve modern teknoloji ile donatılmış, teknik altyapısı kurulmuş 4 adet çok amaçlı toplantı salonu mevcuttur.

Genel Özellikler: Kocaeli’nin nezih beldesi Bayramoğlu’nun en havadar ve manzarası en güzel bölgesinde, rahatlığınız ve konforunuz düşünülerek, özgün olarak tasarlanıp kurulmuş otelimiz NorthStar da yılın her mevsiminde farklı doğa manzaraları yaşayabilirsiniz. NorthStar Hotel geleneksel Türk misafirperverliğinin değerlerine inanmakta ve tüm müşterilerine bu değerlerle hareket ederek hizmet vermektedir.

Fiyata Dahil Olan Hizmetler: Kahvlatı, internet, fitness merkezi, açık havuz

Spor ve Rekreasyon: Haftasonları canlı müzik ve fasıl programları yapılmaktadır.

Otel Özellikleri:

Konumu: Resort, Sahil,

Otel Kategorisi: Lüks,

Otel Tipi: Otel, Resort,

Konaklama Şekli: Oda ve Kahvaltı,

Oda Özellikleri: Direkt Telefon, Küvetli Banyo, Duş / Wc, Tv, Kablolu Tv, Uydu Tv, Şifreli Tv, Split Klima, Minibar, Oda İçinde Kasa, Saç Kurutma Makinesi, Balkon, Buzdolabı, Jakuzi,

Öne Çıkan Özellikleri: Aile,

Rekreasyon ve Spor: Açık Havuz, Sauna, Masaj, Fitness Merkezi, Sağlık Merkezi,

Servisler: İnternet,

Yeme ve İçme Alanları: Restoran, Kafeterya, Bar,

Genel Özellikler: Teras, Ücretsiz Wireless, Yerden Isıtma, Açık Havuz,





Bayramoğlu Resort Otel - Darıca Otelleri / Kocaeli Otelleri


Bayramoğlu Resort Otel Bilgileri -> Otel Fiyatları -> Online Otel Rezervasyonu

Fiyata Dahil Olan Hizmetler: İnternet, açık havuz

Oda Görünümleri: Tüm odalarında direk telefon, minibar, kasa, uydu tv, internet, kasa, split klima, küvet-banyo, wc,saç kurutma makinası mevcuttur.

Yeme ve İçme: Oda-kahvaltı sistemi ile hizmet vermekte olan Bayramoğlu Resort Otel; Havuz Bar, Resort Bar, Lobby Bar 250 Kişilik kapalı Restaurant ve 450 Kişilik Açık Restaurantı ile Türk ve Dünya mutfağından lezzetleri misafirlerine sunmaktadır.

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler: Minibar, fitness merkezi

Spor ve Rekreasyon: Fıtness Center, Açık Yüzme Havuzu, Sauna, Oyun Salonu

Ulaşım: Bayramoğlu Resort Hotel; İzmit İstanbul karayolu üzerinde İzmit’e 51 km uzaklıktadır.

Toplantı ve Seminerler: 250 kişi kapasiteli toplantı salonu tüm ekipmanlari (Slayt, Dosya, Projektör, Ses sistemi , Mikrofon, Video, Dvd, Televizyon, Fax, Klima )ile hizmet vermektedir.

Genel Özellikler: 2 balayı odası, 2 suit oda, 2 sigara içilmeyen oda,40 standart oda olmak üzere toplam 46 oda ve 94 yatak kapasitesine sahiptir.

Otel Özellikleri:
Konumu: Şehir,

Otel Kategorisi: Standart,

Otel Tipi: Otel,

Konaklama Şekli: Oda ve Kahvaltı,

Oda Özellikleri: Direkt Telefon, Duş / Wc, Uydu Tv, Minibar, Oda İçinde Kasa, Saç Kurutma Makinesi,

Öne Çıkan Özellikleri: Kongre / Toplantı, Aile,

Rekreasyon ve Spor: Açık Havuz, Sauna, Fitness Merkezi,

Servisler: İnternet,

Yeme ve İçme Alanları: Restoran,

Genel Özellikler: Split Klima, Lobi, Oyun Odası, Ücretsiz Wireless, Bahçe, Tv Odası,




Kao Otel - Merkez Otelleri / Kocaeli Otelleri


Kao Otel Bilgileri -> Otel Fiyatları -> Online Otel Rezervasyonu

Servis ve Hizmetler: İzmit Kao Otel'de klima, merkezi ısıtma, bahçe, Tv salonu, oyun odası, çamaşırhane, ütü, resepsiyonda kasa, 24 saat oda servisi, jeneratör.

Spor ve Rekreasyon: İzmit Kao Otel'de açık yüzme havuzu, masa tenisi, bilardo, basketbol, çocuk oyun alanı, dart gibi aktivitelere sahiptir.

Genel Özellikler: İzmit Kao Otel her biri özel tasarlanmış, 36 çift kişilik oda, 4 suit oda, 40 Toplam Odalı, 76 Toplam yatak kapasitesi ve Deniz manzarası ile hizmet veren otelin Oda Özellikleri, direk telefon, minibar, 300 kanal digital Tv, banyo, saç kurutma makinası, klima, balkon, 24 saat oda servisi olarak dizayn edilmiştir.

Ulaşım: Otel Kao İzmit şehir merkezinde, Denize Sıfır, İstanbul Sabiha Gökçen Hava Alanına 65 km mesafede yer almaktadır

Yeme ve İçme: Kao İzmit Otel'in çalışma sistemi oda kahvaltı, kahvaltı salonu, snack bar, havuz bar. 1 alakart restoran, 1 açık restoran 60 Kişilik, 1 kapalı restoran 60 Kişilik olup Restorantında Türk Mutfağı ve Dünya mutfağının kusursuz servisi ile müşterilerine unutulmaz anlar yaşatıp özel günler sunmaktadır.

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler: 24 saat oda servisi, minibar

Otel Özellikleri:

Konumu: Şehir Merkezi,

Otel Kategorisi: Lüks,

Otel Tipi: Otel,

Konaklama Şekli: Oda ve Kahvaltı,

Oda Özellikleri: Direkt Telefon, Küvetli Banyo, Duş / Wc, Tv, Uydu Tv, Minibar, Saç Kurutma Makinesi, Balkon, Merkezi Isıtma, Merkezi Klima,

Öne Çıkan Özellikleri: Aile, Denize Yakın,

Rekreasyon ve Spor: Çocuk Oyun Alanı, Tenis, Masa Tenisi, Bilardo, Basketbol, Havuz Bar,

Servisler: 24 Saat Oda Servisi, İnternet, Açık Otopark, Kapalı Otopark, Kuru Temizleme, Çamaşır ve Ütü Servisi,

Yeme ve İçme Alanları: Restoran, Snack Bar,

Genel Özellikler: 24 Saat Ön Büro, Lobi, Oyun Odası, Merkezi Klima, Bahçe, Tv Odası,




Old Castle Otel - Gebze Otelleri / Kocaeli Otelleri

Old Castle Otel Bilgileri -> Otel Fiyatları -> Online Otel Rezervasyonu

Servis ve Hizmetler: Sağlık yaşam merkezi içerisinde kapalı yüzme havuzu, jakuzi, Türk hamamı, sauna, masaj odası, spor salonu ve kuaför hizmetlerini sunmaktadır.

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler: Sauna, Türk hamamı, internet, kapalı havuz, jakuzi, masaj, kuaför

Oda Görünümleri: Otel de toplam 90 yatak kapasitesili 45 oda mevcuttur.1 adet king suit, 6 adet suit, 37 adet standart oda, 1 adet engelli odası mevcuttur. Direk telefon, mini bar, kasa, lcd ekran Tv. (uydu yayınlı), klima, banyoda ( wc, duş, saç kurutma makinesi, suit odalarında kompakt şok masajlı kabin, bornoz) mevcut bulunmaktadır.

Genel Özellikler: Old Castle Hotel, kalite ve güvenin gereği, dünya standartlarında hizmet kalitesiyle, misafirlerin koşulsuz memnuniyetini sağlamaktır.

Fiyata Dahil Olan Hizmetler: Kahvaltı, fitneess, ısıtmalı havuz kullanımı

Ulaşım: Havaalanına 25 km, şehir merkezine 5 km, Eskihisar Feribot İskelesine 300 mt, denize 50 mt mesafededir.

Yeme ve İçme: 400 kişilik kapalı restorant, kahvaltı salonu, lobi bar, havuz bar, Alacarte restorantı ile hizmet vermektedir.

Toplantı ve Seminerler: 25 ile 250 kişilik kapasiteli 3 adet toplantı salonu (2 adet toplantı salonu ve 1 adet VIP salonu) mevcuttur.

Otel Özellikleri:

Konumu: Şehir,

Otel Kategorisi: Standart,

Otel Tipi: Otel,

Konaklama Şekli: Oda ve Kahvaltı,

Oda Özellikleri: Direkt Telefon, Duş / Wc, Uydu Tv, Minibar, Oda İçinde Kasa, Saç Kurutma Makinesi, Merkezi Klima,

Öne Çıkan Özellikleri: Aile,

Rekreasyon ve Spor: Kapalı Havuz, Türk Hamamı, Sauna, Masaj, Jakuzi, Fitness Merkezi, Kuaför, Havuz Bar,

Servisler: İnternet,

Yeme ve İçme Alanları: Restoran,

Genel Özellikler: Lobi, Merkezi Klima, Kapalı Havuz,






İstikbal Otel - İzmit Otelleri / Kocaeli Otelleri



Ulaşım: Şehir merkezine 15 km, Sabiha Gökçen Havaalanına 40 km uzaklıktadır.

Genel Özellikler: Ülkemizin önde gelen sanayi ve turizm merkezlerinden Kocaeli Körfezde İstikbal Hotel konuklarına rahat, huzurlu, güleryüzlü, profesyonel personeli ile konuklarını karşıklamakla büyük mutluluk duyar.

Yeme ve İçme: Otel, oda kahvaltı ile hizmet sunmaktadır.

Fiyata Dahil Olan Hizmetler: Kahvaltı, internet

Servis ve Hizmetler: Geniş ve ferah lobi ile misafirlerine hoş ve nezih ortam sunarak, sıcak muhabbetlere ev sahipliği yapmaktadır.

Oda Görünümleri: Birbirinden güzel ve son derece konforlu dizayn edilmiş 55 yatak kapasiteli 23 oda ile evinizin rahatlığını sizlere yaşatabilmek için herşey düşünülmüştür.7 suit, 2 twin, 5 triple odası mevcuttur.Telefon, lcd tv, minibar, double ve ortopedik yataklar, 24 saat sıcak su, mono split klima, merkezi ısıtma sistemi, kablosuz internet, saç kurutma makinası, kişiye özel kasa bulunmaktadır.

Otel Özellikleri:

Konumu: Şehir,

Otel Kategorisi: Ekonomik,

Otel Tipi: Kent Oteli,

Konaklama Şekli: Oda ve Kahvaltı,

Oda Özellikleri: Direkt Telefon, Tv, Minibar, Saç Kurutma Makinesi,

Öne Çıkan Özellikleri: Aile,

Servisler: 24 Saat Oda Servisi, İnternet,

Yeme ve İçme Alanları: Restoran,

Genel Özellikler: Split Klima, Merkezi Isıtma, Lobi, Ücretsiz Wireless,




Baltürk Otel - Bekir Paşa Otelleri / Kocaeli Otelleri


Baltürk Otel Bilgileri -> Otel Fiyatları -> Online Otel Rezervasyonu

Ulaşım: İzmit şehir merkezine 2 km mesafe uzaklıktadır.

Oda Görünümleri: Tüm odalarda küvetli banyo bidet, saç kurutma makinesi, uydu yayınlı tv, direkt telefon, mini bar, klima, merkezi ısıtma, balkon standart olarak sunulmaktadır.

Toplantı ve Seminerler: Toplantı, seminer, kongre ve özel davetleriniz için 25,100 ve 150 kişilik 3 adet çok amaçlı toplantı salonu mevcuttur.

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler: Minibar , ftiness merkezi

Spor ve Rekreasyon: Fitness center, fin hamamı ve saunası bulunmaktadır.

Genel Özellikler: Baltürk İzmit Otel’in 58 double ve özenle döşenmiş 2 suit odası olmak üzere toplam 60 oda ve 120 yatak kapasitelidir.

Yeme ve İçme: 60 ve 250 kişilik restoranlarda Türk ve dünya mutfaklarına özgü en seçkin menüleri bulabilirsiniz.

Otel Özellikleri:

Konumu: Şehir Merkezi,

Otel Kategorisi: Standart,

Otel Tipi: Otel,

Konaklama Şekli: Oda ve Kahvaltı,

Oda Özellikleri: Direkt Telefon, Küvetli Banyo, Uydu Tv, Minibar, Saç Kurutma Makinesi, Balkon, Merkezi Isıtma, Merkezi Klima,

Öne Çıkan Özellikleri: Aile,

Rekreasyon ve Spor: Türk Hamamı, Sauna, Fitness Merkezi,

Servisler: İnternet,

Yeme ve İçme Alanları: Restoran,

Genel Özellikler: Lobi, Merkezi Klima, Bahçe, Tv Odası,



Asya Otel - Merkez Otelleri / Kocaeli Otelleri


Asya Otel Bilgileri -> Otel Fiyatları -> Online Otel Rezervasyonu

Toplantı ve Seminerler: İzmit Asya Otelin tam donanımlı çok amaçlı 100 kişilik 1 toplantı salonunda tepegöz, perde, beyaz tahta, slide projektör, flipchart, projeksiyon, barkovizyon, ses sistemi, mikrofon, video player, dvd player, televizyon, lazer işaretleyici, fax, klima, ışık sistemi, internet, fotokopi, telefon mevcuttur.

Servis ve Hizmetler: İzmit Asya Otel'de merkezi klima, merkezi ısıtma, Tv salonu, oyun odası, kuaför salonu, çamaşırhane, kuru temizleme, resepsiyonda kasa, 24 saat oda servisi, jeneratör, açık otopark gibi hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

Genel Özellikler: İzmit Asya Otel her biri özel tasarlanmış, 4 suit Oda, 1 özurlü odası, 20 köşe Oda, 50 manzaralı oda, Toplamda 90 Oda, 165 Yatak kapasitesi ve Deniz manzarası ile hizmet vermektedir.

Oda Görünümleri: Otelin oda Özellikleri, telefon, minibar, televizyon, uydu tv, klima, duş, küvet-banyo, saç kurutma makinası, banyoda telefon olarak dizayn edilmiştir.

Ulaşım: Otel Asya İzmit şehir merkezinde, Denize 150 mt, İstanbul Sabiha Gökçen Hava Alanına 65 km mesafede yer almaktadır

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler: Minibar, oda servisi, çamaşır ütü

Yeme ve İçme: Asya İzmit Otel'in çalışma sistemi oda kahvaltı, kahvaltı salonu, pastane, kafeterya, lobi bar, teras bar, 1 alakart restoran 150 kisilik, 1 açık büfe restoran 150 kisilik olup Restorantında Türk Mutfağı ve Dünya mutfağının kusursuz servisi ile müşterilerine unutulmaz anlar yaşatıp özel günler sunmaktadır.

Otel Özellikleri:

Konumu: Şehir Merkezi,

Otel Kategorisi: Standart,

Otel Tipi: Otel,

Konaklama Şekli: Oda ve Kahvaltı,

Oda Özellikleri: Direkt Telefon, Küvetli Banyo, Duş / Wc, Tv, Uydu Tv, Minibar, Merkezi Isıtma, Merkezi Klima,

Öne Çıkan Özellikleri: Kongre / Toplantı, Aile,

Rekreasyon ve Spor: Tv Odası,

Servisler: 24 Saat Oda Servisi, Açık Otopark, Çamaşır ve Ütü Servisi, Resepsiyonda Kasa, Jeneratör,

Yeme ve İçme Alanları: Restoran,

Genel Özellikler: Lobi, Merkezi Klima, Bahçe, Tv Odası,



Kozluca Otel - Merkez Otelleri / Kocaeli Otelleri


Kozluca Otel Bilgileri -> Otel Fiyatları -> Online Otel Rezervasyonu

Toplantı ve Seminerler: İzmit Kozluca Otelin tam donanımlı çok amaçlı 50 kişilik 1 toplantı salonundan faydalanabilirsiniz.

Servis ve Hizmetler: İzmit Kozluca Otel'de klima, merkezi ısıtma, tv köşesi, internet bağlantısı, çamaşırhane, ütü, resepsiyonda kasa, 24 saat oda Servisi, ücretsiz otopark gibi hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

Genel Özellikler: İzmit Kozluca Otel her biri özel tasarlanmış, Toplam 64 oda ve 99 Yatak kapasitesi, ile hizmet veren otelin Deniz ve Şehir manzaralıdır.

Ulaşım: Otel Kozluca İzmit Şehir merkezinde, Sabiha Gökcen havaalanına 60 km mesafede yer almaktadır

Oda Görünümleri: Oda Özellikleri, direkt çıkışlı telefon, duş, wc, saç kurutma makinası, televizyon, merkezi ısıtma olarak dizayn edilmiştir.

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler: Oda servisi, resepsiyonda kasa, çamaşır ütü, kuru temizleme

Yeme ve İçme: Kozluca İzmit Otel'in çalışma sistemi oda kahvaltıolup kahvaltı salonu mevcuttur.

Otel Özellikleri:

Konumu: Şehir Merkezi,

Otel Kategorisi: Standart,

Otel Tipi: Otel,

Konaklama Şekli: Oda ve Kahvaltı,

Oda Özellikleri: Direkt Telefon, Küvetli Banyo, Duş / Wc, Tv, Saç Kurutma Makinesi, Merkezi Isıtma, Merkezi Klima,

Öne Çıkan Özellikleri: Aile,

Servisler: 24 Saat Oda Servisi, İnternet, Açık Otopark, Kapalı Otopark, Kuru Temizleme, Çamaşır ve Ütü Servisi, Resepsiyonda Kasa,

Genel Özellikler: Merkezi Isıtma, 24 Saat Ön Büro, Lobi, Merkezi Klima, Bahçe, Tv Odası,




Turkuaz Otel - Gebze Otelleri / Kocaeli Otelleri


Servis ve Hizmetler: Split klima, merkezi ısıtma, tv odası, internet, business center, çamaşırhane, ütü, kuru temizleme, resepsiyonda kasa, 24 saat oda servisi, jeneratör, otopark bulunmaktadır.

Yeme ve İçme: Oda kahvaltı, kahvaltı salonu, lobi bar ve toplantılar ve yemekli davetler için 100 kişi kapasiteyle alakart restoran mevcut olup Türk Mutfağından menüler sunulmaktadır.

Ulaşım: Bayramoğlu 8 km, Eskihisar 5 km. Sabiha Gökçen Hava Alanı 25 km.

Oda Görünümleri: 32 toplam oda, 64 toplam yatak, 2 suit oda, 30 standart oda. Şehir manzarası var. Direk telefon, müzik yayını, minibar, kablosuz internet, televizyon, kablo tv, digiturk, split klima, duş, wc, saç kurutma makinesi mevcuttur.

Otel Özellikleri:

Konumu: Şehir Merkezi,

Otel Kategorisi: Standart,

Otel Tipi: Otel,

Konaklama Şekli: Oda ve Kahvaltı,

Oda Özellikleri: Direkt Telefon, Tv, Saç Kurutma Makinesi, Merkezi Klima,

Öne Çıkan Özellikleri: Kongre / Toplantı, Aile,

Servisler: Açık Otopark, Kuru Temizleme, Çamaşır ve Ütü Servisi, Jeneratör,

Yeme ve İçme Alanları: Restoran, Kafeterya,

Genel Özellikler: Lobi, Merkezi Klima,



Pasha Palas Otel - İzmit Otelleri / Kocaeli Otelleri


Pasha Palas Otel Bilgileri -> Otel Fiyatları -> Online Otel Rezervasyonu

Genel Özellikler: Şehrin, Kültürün ve Konforun yaşamla buluştuğu yerde Kocaeli’nde bulunmaktadır. Pasha Palas Otel; Kaliteyi ilke edinmiş hizmet politikasıyla ve deneyimli ekipmanıyla sizlere aile ortamında bir tatil imkânı sunmaktadır. 30 Single ,10 Double Toplam 40 odası, sahile 350 metre uzaklığı bulunan, her türlü Kongre/Toplantı ile Seminerlerinize ve konaklamalarınıza, aktiviteleriyle cazip hizmet sunmaya hazır dört yıldızlı bir tesistir.

Fiyata Dahil Olan Hizmetler: İnternet

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler: Oda servisi, çamaşır ütü, kuru temizleme, resepsiyonda kasa, minibar

Yeme ve İçme: Muhtelif salonlarında çeşitli mutfaklardan restoran hizmeti verirken, barlarında da keyifli sohbetler eşliğinde vakit geçirmenize imkân yaratılmıştır. Ayrıca haftanın belirli günlerinde ve belirli salonlarında canlı müzik eşliğinde sürpriz sanatçılar sizleri beklemektedir. Pasha Palas’taki lezzet alanları ağzının tadını bilen, yemeğe önem verenler için özel olarak hazırlanmış olup, farklı menü seçenekleriyle de zenginleştirilmiştir. 150 Kişilik Garden Restaurantı (Bahce), 120 Kişilik A'la Carte Restaurant'ı (Ala Carte) bulunmaktadır.

Spor ve Rekreasyon: Kapalı yüzme havuzu ve yürüyüş parkurları bulunmaktadır.

Servis ve Hizmetler: Kablosuz internet hizmeti, Sekreterya hizmetleri Kuru temizleme, Yıkama ve Ütüleme hizmetleri, Posta faks gönderileri ve fotokopi hizmetleri, Özel ve değerli eşyalarınız için emanet kasa hizmeti, Döviz bozdurma hizmeti, Uyandırma servisi hizmeti, 24 Saat oda servisi, Jeneratör, 24 saat görevli müdür bulunmaktadır.

Oda Görünümleri: Jakuzili Banyo ,Elektronik Kapı Kilit Sistemi, Kasa, Banyo, Saç kurutma makinesi, Radyo, Direkt Telefon, Uydu yayınlı Televizyon, Minibar, Wireless İnternet, Sıcak ve Soğuk Klima sistemi, Duman ve Isıya duyarlı Detektör ile hizmetinize sunulmuştur.

Toplantı ve Seminerler: Her türlü Kongre/Toplantı ile Seminerlerinize uygun toplantı salonu mevcuttur.

Ulaşım: Formula 1 Pistine 30 Dakika, Kartepe Kayak Pistine 30 Dakika, Sabiha Gökçen Havaalanına 30 Dakika, Atatürk Havaalanına: 60 dakika uzaklıktadır.

Otel Özellikleri:

Konumu: Şehir,

Otel Kategorisi: Standart,

Otel Tipi: Otel,

Oda Özellikleri: Direkt Telefon, Duş / Wc, Uydu Tv, Minibar, Oda İçinde Kasa, Saç Kurutma Makinesi, Merkezi Isıtma, Merkezi Klima, Yangın Alarmı,

Öne Çıkan Özellikleri: Aile,

Servisler: 24 Saat Oda Servisi, İş Adamları için Sekreterlik, İnternet, Kuru Temizleme, Çamaşır ve Ütü Servisi, Resepsiyonda Kasa, Jeneratör,

Yeme ve İçme Alanları: Restoran,

Genel Özellikler: Merkezi Isıtma, 24 Saat Ön Büro, Lobi, Merkezi Klima, Bahçe, Tv Odası, Kapalı Havuz,


Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2016, 16:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109