PALANDÖKEN KAYAK MERKEZİ

Palandöken kayak Merkezi Adres ve Telefonları

PALANDÖKEN KAYAK MERKEZİ
Palandöken kayak Merkezi

Palandöken kayak Merkezi  Nerede?

3185 m. zirveye sahip Palandöken dağları, Erzurum’un güneyinde yer alır ve doğu-batı yönünde uzanır. Erzurum Türkiye’nin en yüksek ve soğuk illerinden biridir.
   
Palandöken Kayak Merkezi’ne hangi sezon-ne zaman gidilir?
R6.jpg     

Aralık - Mayıs (15 değişik pistlerden sürekli 5km kayma imkanı)

Kar  kalınlığı 60 - 120cm arasında değişmektedir.

Mevsim başında toz, mevsim sonunda ıslak kar özellikleri görülür
Palandöken Kayak Merkezi Pistleri nasıldır?
Erzurum-Palandöken Kayak Merkezinde Slalom ve Büyük Slalom yarışmaları için 2 adet tescilli Kayak Pisti mevcuttur.a)Ejder Pisti

b)Kapıkaya Pisti Erzurum’a yalnızca 10 dakikalık mesafede bulunan Palandöken KayakMerkezi günümüzde en çok tercih edilen kayak merkezlerimizden bir4.jpg tanesidir.Yılın yedi ayı karlarla kaplı olan Palandöken Dağı Erzurum havaalanına sadece 5 km uzaklıkta bulunuyor. Dedeman Palandöken Kayak Merkezi 12 metre uzunluğundaki pistiyle size kolay, orta ve zor derecelerle kayma seçeneği sunuyor. Özellikle profesyonel kayak severler tarafından çok tercih edilen bu kayak merkezimizde Tourinn Palan Hotel ve Palandöken Dedeman gibi 4 yıldızlı otellerde konaklamak mümkün. Kayak merkezinde ayrıca ilk yardım merkezi ve mobil clinic mevcut. Ayrıca kayak ekipmanlarını kiralayabilir ve kayak hocalarından ders alabilirsiniz.
    
Palandöken Kayak Merkezi’nde Konaklama?
1.jpg     MEVCUT YATAK KAPASİTESİ: 1150 yatak Erzurum İl Özel İdare Müdürlüğü tarafından yaptırılan Gondol Tesisihizmete açılmıştır.ASKA firması tarafından Kızılay Binası yanına PALAN Otel yapılmış ve hizmeteaçılmıştır.

POLAT firması tarafından yaptırılmakta olan otel inşaatları devametmektedir. Dedaman AŞ. ve Aska AŞ. tarafından hizmete olan yatak sayısı 1150 yataktır. POLDEM AŞ. tarafından yaptırılmakta olan otel inşaatı devam etmektedir. Ayrıca aynı bölgede yer alan Konaklı istasyonunun yatırıma açılma çalışmaları devam etmektedir. Özel İdare tarafından yaptırılmış olan Gondol tamamlanmış olup,hizmete açılmıştır.
Palandöken Kayak Merkezi’ne Nasıl Gidilir? Ulaşım Nasıldır?

  İstanbuldan : Ankara Aktarmalı uçuşta 3 saat 15 dakka

İstanbuldan Direk uçuşta : 2 saat

THY Hergün 06:15 ve 10.20 de uçuşları mevcut bunların hepsi aktarmalı.

THY yine pazar ve perşembe günleri saat 12.30 da direk uçuşları bulunmakta.

  Ankaradan : 1 saat 35 dakka

THY Hergün 8.05 ve 12.35 de direk Erzuruma uçakları mevcut.

Uçuş saatlerinin değişikliği olasılığını düşünerek lütfen 0 212 663 63 63 numaralı telefondan kontrol edin.

Not: Hava alanı palandökene 18 km uzaklığında bu mesafe ise araçla yaklaşık 30 dakika sürüyor.





PALANDÖKEN KAYAK MERKEZİ OTELLERİ


Dedeman Palandöken
Sınıfı : 4 Yıldızlı

Dedeman Palandöken Oda zellikleri: 183 toplam oda, 610 toplam yatak, 1 suit oda. Dağ manzarası var.

Otel Bilgileri: Direk telefon, müzik yayını, minibar, televizyon, uydu tv, merkezi ısıtma, küvet-banyo, wc, saç kurutma makinası, banyoda müzik.

Otel Genel Açıklama: Merkezi ısıtma, oyun odası, internet bağlantısı, çamaşırhane, ütü, kuru temizleme, resepsiyonda kasa, market, hediyelik eşya, fotoğrafçı, kuyumcu, jeneratör, doktor, ücretli bebek bakıcısı, ücretsiz otopark, evcil hayvan kabul edilmez, döviz bürosu.

Eğlence ve Etkinlikler:

Isıtmalı (kapalı) havuz, Türk hamamı, sauna, masaj, fitness center, masa tenisi, bilardo, disko, kayak pisti, kayak odası, kiralık kayak ekipmanı, kayak dersleri.

Yiyecek ve Restoranlar: Tam pansiyon artı, kafeterya, lobi bar, snack bar, teras bar. 1 açık büfe restoran (500 pax).

İş Toplantıları ve Konferans: 1 toplantı odası (100 max. kapasite). Tepegöz, flipchart, ses sistemi, mikrofon, video player, televizyon, ışık sistemi, fotokopi.

Otel Konumu: Erzurum Hava Alanı 18 km.





Dedeman Palandöken Ski Lodge
Sınıfı : 4 Yıldızlı


Dedeman Palandöken Ski Lodge Oda zellikleri: 54 toplam oda, 176 toplam yatak, 14 suit oda. Dağ manzarası var.

Otel Bilgileri: Direk telefon, müzik yayını, balkon, minibar, kasa, internet bağlantısı, televizyon, uydu tv, digiturk, küvet-banyo, wc, saç kurutma makinası, banyoda müzik, banyoda telefon.

Otel Genel Açıklama: Merkezi ısıtma, bahçe, tv köşesi, internet bağlantısı, çamaşırhane, ütü, kuru temizleme, market, hediyelik eşya, 24 saat oda servisi, jeneratör, ücretsiz otopark, evcil hayvan kabul edilmez, döviz bürosu.

Eğlence ve Etkinlikler:

Sauna, masaj, fitness center, kayak pisti, kayak odası, kiralık kayak ekipmanı, kayak dersleri.

Yiyecek ve Restoranlar: Oda kahvaltı, lobi bar, teras bar, restaurant bar. 1 alakart restoran. Dünya Mutfağı, Türk Mutfağı.

İş Toplantıları ve Konferans: 3 toplantı odası (750 max. kapasite). Perde, beyaz tahta, flipchart, projeksiyon, barkovizyon, ses sistemi, mikrofon, DVD player, fax, ışık sistemi, internet, fotokopi, telefon. En büyük salon kapasitesi 750 pax, En büyük alan 610 m2.

Otel Konumu: Erzurum Hava Alanı 15 km. Kış sporları merkezi.







Grand Hitit Otel
Sınıfı : 3 Yıldızlı


Grand Hitit Otel Oda zellikleri: 40 toplam oda, 80 toplam yatak, 10 suit oda, 30 standart oda. Şehir manzarası var.

Otel Bilgileri: Direk telefon, müzik yayını, balkon, minibar, kasa, bilgisayar, internet bağlantısı, kablo tv, uydu tv, digiturk, duş, küvet-banyo, wc, saç kurutma makinası, banyoda telefon.

Otel Genel Açıklama: Merkezi ısıtma, tv köşesi, internet bağlantısı, çamaşırhane, ütü, kuru temizleme, resepsiyonda kasa, 24 saat oda servisi, jeneratör, doktor, ücretsiz otopark.

Eğlence ve Etkinlikler:

Kayak pisti, kış sporları.

Yiyecek ve Restoranlar: Oda kahvaltı, yarım pansiyon, tam pansiyon, kahvaltı salonu. 1 açık büfe kapalı restoran. Türk Mutfağı.

İş Toplantıları ve Konferans: 1 toplantı odası (100 max. kapasite). Tepegöz, perde, beyaz tahta, slide projektör, flipchart, projeksiyon, barkovizyon, ses sistemi, mikrofon, video player, DVD player, televizyon, fax, klima, ışık sistemi, simultane çeviri sistemi, bilgisayar, internet, fotokopi, telefon. En büyük salon kapasitesi 100 pax.

Otel Konumu: Palandöken 10 km. Erzurum Hava Alanı 15 km. Şehir merkezinde.







Otel Polat
Sınıfı : 2 Yıldızlı   


Otel Polat Oda zellikleri: 60 toplam oda, 120 toplam yatak, 60 standart oda. Şehir manzarası var.

Otel Bilgileri: Direk telefon, müzik yayını, balkon, minibar, internet bağlantısı, kablo tv, duş, küvet-banyo, wc, saç kurutma makinası.

Otel Genel Açıklama: Merkezi ısıtma, tv odası, internet bağlantısı, çamaşırhane, ütü, resepsiyonda kasa, 24 saat oda servisi, jeneratör, telefonla doktor, ücretsiz otopark.

Eğlence ve Etkinlikler:

Kış sporları.

Yiyecek ve Restoranlar: Oda kahvaltı, kahvaltı salonu.

İş Toplantıları ve Konferans: 1 toplantı odası (60 max. kapasite). Tepegöz, perde, beyaz tahta, slide projektör, flipchart, projeksiyon, barkovizyon, ses sistemi, mikrofon, video player, DVD player, televizyon, fax, klima, ışık sistemi, simultane çeviri sistemi, bilgisayar, internet, fotokopi, telefon. En büyük salon kapasitesi 60 pax.

Otel Konumu: Palandöken 5 Km. Erzurum Hava Alanı 14 km. Şehir merkezinde, kış sporları merkezi.

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2016, 16:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER