GÜLLÜOĞLU BAKLAVALARI NEŞE GÜLLÜ

GÜLLÜOĞLU BAKLAVALARI NEŞE GÜLLÜ

GÜLLÜOĞLU BAKLAVALARI  NEŞE GÜLLÜ
GÜLLÜOĞLU BAKLAVALARI  NEŞE GÜLLÜ
Neşe Güllü Gaziantep doğumludur. Güllüoğlu'nun duayeni rahmetli Hacı Halit Güllü'nün tek kızıdır. Güllüoğlu ailesinin ilk ve tek kadın üyesi olan Neşe Güllü, 1871'den beri babadan oğula geçen geleneği değiştirmiş ve bu defa bayrak babadan kıza geçmiştir.

Usta bir babanın kızı olmaktan gurur duyan Neşe Güllü; baba mirası olan mesleğin cesaretle üstesinden gelmenin, Güllüoğlu'nun ilk ve tek bayan temsilcisi olmanın gururunu ve onurunu yaşamaktadır.

Girişimci ve öncü bir kadın profili çizen Neşe Güllü, kadınların her alanda söz sahibi olmalarını, kadın girişimcilerin çoğalarak  ülke gelişimine faydalı olmalarının önemine dikkat çekiyor.

Neşe Güllü  aynı zamanda ressam, estetisyen ve oyuncudur. (Müjdat Gezen tiyatro bölümü mezunu)

Birçok sergi açmıştır ve resim çalışmalarına kendi atölyesinde devam etmektedir.

Neşe Güllü 2007 - 2008 yıllarında Showmax'ta "Nergis'in Günlüğü" Programı Yemek Köşesi'nde ve Show TV'de "Yeniden Başlasın" Programı Yemek Köşesi'nde tariflerini izleyicilerle paylaştı. Birbirinden özel yemek ve tatlı tarifleri, güler yüzü ve hoş sohbeti ile evlere konuk oldu. Programları büyük ilgiyle izlenen ve olumlu geri dönüşler alan Neşe Güllü, 2010 yılında ise TV 8 de yayınlanan "Günde 8" adlı programda juri üyeliği yapmıştır. Kitap hazırlığı ile birlikte önümüzdeki dönemlerde yeni projelere imza atmak üzere çalışmalarını sürdürmektedir.

GÜLLÜOĞLU BAKLAVALARI NEŞE GÜLLÜ ADRES VE TELEFONLARI İÇİN TIKLA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER