Teknik Yapı Fikirtepe'ye şimdi de 'UP'la geliyor

Teknik Yapı Ataşehir’de Uphill Court'la başlayan ve Kartal’da altı projeyle süren 'UP' serisini Fikirtepe’de 'Uplife Kadıköy'le tekrar hayata geçiriyor.

Teknik Yapı Fikirtepe'ye şimdi de 'UP'la geliyor
 Teknik Yapı Fikirtepe'ye şimdi de 'UP'la geliyor  

Teknik Yapı Ataşehir’de Uphill Court'la başlayan ve Kartal’da altı projeyle süren 'UP' serisini Fikirtepe’de 'Uplife Kadıköy'le tekrar hayata geçiriyor. Nazmi Durbakayım, "Fikirtepe'de çözülmüş denilen sorunlar çözüldü veya çözülüyor. Artık her şey yolunda" dedi.  

Teknik Yapı, “UP” markasını Fikirtepe’ye taşıyor. Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Umut Durbakayım, Ataşehir’de Uphill Court projesi'yle doğan ve farklı projelerle devam eden UP serisinin, şimdi Uplife Kadıköy ile yeniden hayat bulduğunu belirterek, "Teknik Yapı olarak Fikirtepe’de başlayan kentsel dönüşüm sürecine 5 ayrı ada ile katkıda bulunuyoruz. Bunun son halkası da Uplife Kadıköy" dedi. Uplife Kadıköy'ün 850 daire ve 20 ticari üniteden oluştuğunu ifade eden Durbakayım, "Projemizin lansmanını Aralık ayında yapmayı planlıyoruz. Concord İstanbul projemizde olduğu gibi yine net/brüt metrekare avantajı ve buna bağlı olarak uygun fiyatlarla satışa çıkacağız" diye konuştu.

TARİHİ SINAVDAN GEÇTİK 

İnşaat sektörünün geçtiğimiz dönemde tarihi bir sınavdan geçtiğini ve bu sınavdan başarıyla geçtiğini vurgulayan Durbakayım, "Emlak Konut GYO’nun başlattığı tarihi kampanya sektör üzerinde dolaşan karabulutların dağıtılmasında önemli bir rol oynadı. Birçok kişinin şüpheyle baktığı 2016’nın son çeyreği konut almak için çok uygun bir ortama girdi” açıklamasında bulundu. Teknik Yapı'nın da bu dönemde güvenli liman olduğunun altını çizen Durbakayım, 2017’ye ise çok hızlı bir giriş yapacaklarını, Kartal’da yaklaşık 1.000 konutluk kentsel dönüşüm projesini ve Maltepe’de ofis yapacaklarını, Anadolu’da ise Emlak Konut ile en az 1.000 konuttan oluşan yeni projeler yapmak istediklerini ifade etti. Durbakayım, ayrıca Teknik Yapı'nın Bağdat Caddesi’nin 6 farklı bölgesinde 16 bloktan oluşan ve 232 lüks dairelik inşaatının yükseldiğini sözlerine ekledi.  

PROBLEMLER ÇÖZÜLDÜ

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım ise Fikirtepe'de halihazırda çözüm aşamasına geçildiğini ve çok büyük sıkıntıların geride kaldığını ifade etti. Ataşehir'de İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin kurulduğunu, Bağdat Caddesi'nin dünyaca ünü olduğunu, Fikirtepe'nin ise buraların pabucunu dama atacağını belirten Durbakayım, "Geldiğimiz noktada, belki 3-4 yıl evvel bu noktada olabilseydik Fikirtepe'de bugün hayat başlamıştı. Bugün Fikirtepe'nin çözülemez denilen problemleri çözüm yolunda veya çözülmüş halde. Buranın master planını yaptık. Bölgeye giriş çıkışlar belirlendi. Fikirtepe'de artık her şey yolunda" diye konuştu.   


TEKNİK YAPI İLETİŞİM

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109