Örnek Mahallesi’nden Çocuklar İçin Güvenlik ve Dayanışma Çağrısı
Örnek Mahallesi’nden Çocuklar İçin Güvenlik ve Dayanışma Çağrısı
İçeriği Görüntüle

Serdar Orhan’dan İlk Mesaj: “Kapımız Herkese Açık Olacak, Artık Hizmet Vaktidir!”

Ataşehir Belediye Başkan Vekili Serdar Orhan’dan İlk Mesaj: “Kapımız Herkese Açık Olacak, Artık Hizmet Vaktidir!”

Ataşehir Belediye Meclisi’nde gerçekleştirilen oylamada 18 oy alarak Ataşehir Belediye Başkan Vekilliği görevine seçilen Serdar Orhan, seçim sonrası yaptığı ilk açıklamada birlik, beraberlik ve kesintisiz hizmet vurgusu yaptı. Orhan, "Kapımız tüm Ataşehirlilere açık olacak. Artık Ataşehir için hizmet vaktidir" ifadelerini kullandı.

Serdar Orhan’dan İlk Mesaj Kapımız Herkese Açık

İSTANBUL / ATAŞEHİR VE SİYASET – Ataşehir Belediye Meclisi'nde gerçekleştirilen başkan vekilliği seçimi sonuçlandı. Cumhur İttifakı'nın ortak adayı olarak seçime giren ve 4. tur oylamada 18 oy alarak Ataşehir Belediyesi Başkan Vekili seçilen Serdar Orhan, makamına geçmeden önce meclis üyelerine ve Ataşehir halkına seslendi.

Serdar Orhan’ın İlk Açıklamasından Öne Çıkan Başlıklar

  • Demokrasi Teşekkürü: Kendisini bu göreve layık gören meclis üyelerine ve sürece katkı sağlayan bağımsız üyelere teşekkür eden Orhan, demokrasinin gerekliliğinin yerine getirildiğini ifade etti.

  • “Kapımız Herkese Açık Olacak”: Siyasi parti ayrımı gözetmeksizin tüm Ataşehir halkına eşit hizmet sunacaklarını belirten Orhan, belediyenin kapılarının tüm vatandaşlara ardına kadar açık olacağını vurguladı.

  • “Artık Hizmet Vaktidir”: Ataşehir’in zaman kaybetmeden hizmete ve yatırımlara odaklanması gerektiğini belirten Orhan, "Bizleri seçen meclis üyelerimize, buraya katılan arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Artık Ataşehir için hizmet vaktidir" mesajını verdi.