Nerede oy kullanacağım? Nasıl Kullanacağım? Sandık Sorgulama?

Nerede oy kullanacağım? Nasıl Kullanacağım? Sandık Sorgulama? 7 Haziran 2015 pazar günü gerçekleşecek olan 25. Dönem Milletvekili seçimleri için tüm Türkiye sandık başına gidecek. Peki nerede oy kullanacağınızı biliyor musunuz?

Nerede oy kullanacağım? Nasıl Kullanacağım? Sandık Sorgulama?
Nerede oy kullanacağım? Nasıl Kullanacağım? Sandık Sorgulama?

7 Haziran 2015 pazar günü gerçekleşecek olan 25. Dönem Milletvekili seçimleri için tüm Türkiye sandık başına gidecek. Peki nerede oy kullanacağınızı biliyor musunuz?

 Türkiye Genel Seçimler için 7 Haziran 2015 Pazar günü sandık başına gitmeye hazırlanıyor. Seçmenlerin nerede oy kullanacakları Yüksek Seçim Kurulu tarafından açıklandı. Oy verme işlemlerini nerede gerçekleştireceklerini merak eden seçmenler internet üzerinden hangi okulda oy kullanacaklarını öğrenebiliyor.

YSK oy kullanılacak okulları açıkladı

YSK’nın https://secmen.ysk.gov.tr/ysk/secmenserv adresinde yayınlanan sandık bilgileri sayesinde seçmenler rahatlıkla oy kullanacakları yerleri öğrenebiliyor.


NERDE OY KULLANACAĞIM, TIKLA ÖĞREN

Oy kullanacağınız yeri öğrenmek için YSK’nın internet sitesinde istenen “Nüfusa kayıtlı olduğu il”, “TC Kimlik Numarası”, “Nüfusa Kayıtlı Olduğu Sıra No” ve sayfada güvenlik önlemi olarak gösterilen 7 haneli resim doğrulama kodunu girmek gerekiyor.


Nerede Oy Kullanacağım
Çağrı Merkezi: 444 99 75
Çalışma saatleri: 7/24

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2015, 09:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER