Sinan Emrah Yıldırım’dan Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Sarul’a Tebrik ziyareti.
Ataşehir Belediyesi’nde Anlamlı Ziyaret: Sinan Emrah Yıldırım’dan Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Sarul’a Tebrik ziyareti
AK Parti Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Sinan Emrah Yıldırım, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atanan AK Parti İBB ve Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Oğuz Sarul’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Ataşehir’e hizmet vurgusu ve birlik mesajları öne çıktı.

İSTANBUL / ATAŞEHİR VE YEREL YAŞAM – Ataşehir Belediyesi yönetim kadrosunda gerçekleşen yeni görevlendirmenin ardından yerel siyasette tebrik ziyaretleri devam ediyor. AK Parti Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Sinan Emrah Yıldırım, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcılığı görevine resmi olarak atanan Oğuz Sarul’u makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

"Ataşehir’imize Değer Katan Çalışmalara Öncülük Edeceğine İnanıyorum"
Ataşehir’in gelişimi, yerel hizmetlerin etkinliği ve hemşehrilerin taleplerinin ele alındığı samimi görüşmenin ardından Sinan Emrah Yıldırım, Oğuz Sarul için tebrik ve temenni mesajı paylaştı.
Sinan Emrah Yıldırım mesajında şu ifadeleri kullandı:
"Ataşehir Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atanman dolayısıyla seni gönülden tebrik ediyor, bu anlamlı görevin hayırlara vesile olmasını diliyorum.
Yeni görevinizde de aynı samimiyet, kararlılık ve hizmet anlayışıyla güzel işlere imza atacağımıza inanıyor; Ataşehir’imize ve hemşehrilerimize değer katan çalışmalara öncülük edeceğini biliyorum. Rabbim çıktığımız bu yolda yardımcımız olsun; yolumuz açık, gönlümüz ferah, hizmetlerimiz daim olsun."
Yeni Başkan Yardımcısı Oğuz Sarul da nazik ziyaretleri ve güzel dilekleri için meclis üyesi meslektaşı Sinan Emrah Yıldırım’a teşekkürlerini iletti.




