Uyuşturucu Etkili Melodi Tehlikesi (Sanal Uyuşturucu)

Son zamanlarda çılgın bir biçimde yayılan bu akım birçok gencin beyninde kalıcı hasarlara neden olmaya devam ediyor.

 Uyuşturucu Etkili Melodi Tehlikesi (Sanal Uyuşturucu)

Son zamanlarda çılgın bir biçimde yayılan bu akım birçok gencin beyninde kalıcı hasarlara neden olmaya devam ediyor.
Yapılan araştırmalara göre, insan beyni bu müziğin ritmi ile harekete geçerek farklı dalga boyutlarına ulaşıyor. Bu müzik türü diğer dinlediğiniz müzik türlerine göre örneğin, Arabeskten Rocka kadar beynin en dip müzik katogorilerinin vermiş olduğu tepkilerin dışında beyninize bir dalga göndererek dinleyen kişilerde kalıcı ve iyileşmeyecek hasarlara neden oluyor.

Hızlı bir biçimde yayılan ve vücutta uyuşturucu etkisi bırakan bu dev dalgalar gençler arasında şimdilerde en çok ilgi çeken müzik türü arasında yer alarak hızlı bir şekilde yayılmaya devam ediyor. Bu müzik türü o kadar farklı ki düşünün ki beyniniz bu müziğin etkisiyle hızlı bir biçimde uyuşuyor ve sizi olmayacak hareketlere ve halüsinasyonlar görmemize neden oluyor.

Bu sanal kaynaklı ı-doser yani sanal uyuşturucu akımı özellikle ABD’de ki gençler arasında daha hızlı bir biçimde yayılıyor. Bu sanal uyuşturucunun özelliği dinlediğiniz sese göre moda girmiyorsunuz çünkü girmek istediğiniz moda göre ses var. Bu nedenle bu seslerin henüz kanıtlanamayan tehlikeleri var. Ayrıca internet üzerinden online paketler halinde satılan bu ses dosyalarında neşelenmek, korkmak, dinlenmek, hareketlenmek, uyanık kalmak ve daha birçok farklı içerikli ses dosyaları yer almaktadır. Özellikle bu müziği dinledikten sonra kişilerde aşırı derecede baş dönmesi ve mide bulantısına neden olmaktadır.
Bu sanal uyuşturucu mp3 dosyalarından meydana gelmektedir. mp3 sesleriyle uyuşturucular arasında bağlantı kurmak oldukça zor olsa da bu dijital dosyalara herkes ulaşması oldukça kolay.  Bu dosyaları İnternetten telefonunuz veya bilgisayarınıza mp3’leri yükledikten sonra bir streo kulaklık ile karanlık bir ortam gerekli. Daha sonra yapmanız gereken sessiz ve karanlık bir ortamda kulaklığınızı takarak tamamen dinlemiş olduğunuz müziğe odaklanmanız. Daha sonra müziği son sesine kadar açarak dinlediğiniz zaman istediğiniz sonuca ulaşabiliyorsunuz ayrıca bu paketlerin 5 dakika ve 30 dakika süren dozlarını sonuna kadar dinlemezseniz istediğiniz etkiye ulaşamıyorsunuz.

Sanal Torbacılar İş Başında :

I- doser’lerin satıldığı sitelerde bazı dozlar deneme amaçlı olarak ücretsiz veriliyor. Belli dozları indirdikten sonra tekrar tekrar dinleyebiliyorsunuz.  Sanal uyuşturucu olarak tanımlanan bu doz bazı sitelerde ilk doz bedava şeklinde satılarak kişilerde bağımlılık etkisi yaratılıyor buda sanal torbacılıkta ki en dikkat çekici detaylar arasında yer alıyor.


Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2016, 19:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER