Teşekkürler Doktorum

Kanser Savaşçıları Derneği, Roche’un katkıları ve Memeder’in iletişim desteğiyle “Teşekkürler Doktorum” projesini hayata geçiriyor.

Teşekkürler Doktorum
Teşekkürler Doktorum

Kanser Savaşçıları Derneği, Roche’un katkıları ve Memeder’in iletişim desteğiyle “Teşekkürler Doktorum” projesini hayata geçiriyor.
Kanserle mücadele eden hasta ve hasta yakınlarının, onları tedavi sürecinde yalnız bırakmayan doktorlarına teşekkürlerini iletmeleri için hazırlanan proje, doktorlar ve hastaları arasındaki bağı güçlendirmeyi amaçlıyor. Doktorlara duyulan minnet duygusunun altını çizen projede hasta ve hasta yakınları, doktorlarına teşekkürlerini www.tesekkurlerdoktorum.com üzerinden göndererek, onlara olan desteklerini ve güvenlerini bir kez daha hissettiriyor.

Kanser Savaşçıları Derneği’nin liderliğinde, Roche’un koşulsuz katkıları ve Memeder’in iletişim desteğiyle başlatılan Teşekkürler Doktorum projesi, 14 Mart Tıp Bayramı’nda, hasta ve hasta yakınları ile hekimler arasındaki bağı daha da güçlendirme fikriyle yola çıktı.

Proje kapsamında oluşturulan www.tesekkurlerdoktorum.com sayfasını ziyaret eden hasta ve hasta yakınları, mektup ya da video yoluyla mesajlarını kaydedip doktorlarına teşekkür edebilecek. Sitede toplanan teşekkür mesajları ise proje ortakları tarafından ilgili hekimlere ulaştırılacak.

Projenin önemi ve tıp dünyasına sağlayacağı katkı ile ilgili fikirlerini dile getiren Kanser Savaşçıları Derneği Başkanı Aslı Ortakmaç, “Roche’un desteğiyle hayata geçirdiğimiz “Teşekkürler Doktorum” projesi sayesinde hastalar ve doktorlar arasında var olan bağı farklı bir boyuta taşımayı hedefliyoruz. Zamanlarının çoğunu hastalara ayıran doktorlar bu proje ile harcadıkları emeklerin hastaların hayatlarını nasıl etkilediğini ve onların duygularını, Teşekkürler Doktorum platformu aracılığı ile öğrenebilecek. Bu proje ile hekimlere duyulan güven ve saygı bilincinin gelişmesini hedefliyoruz” dedi.

Projenin iletişim destekçisi Meme Sağlığı Derneği’nin (MEMEDER) Kurucusu ve Onursal Başkanı Prof. Dr. Vahit Özmen ise “Teşekkürler Doktorum’un ilk tohumlarını, Meme Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında MEMEDER’in gerçekleştirdiği Pembe Festival’de atmıştık. Hastalarımızın unutabildiği veya tekrar iletmek istedikleri teşekkür mesajlarını, iyi dileklerini ulaştırma fırsatı veren bu projenin, biz hekimlere büyük bir motivasyon olacağına inanıyorum.Bu değerli projeye iletişim desteği vermek bizlere gurur veriyor” dedi.

Bu anlamlı projenin sosyal bir değer yarattığını belirten Roche İlaç Türkiye Genel Müdürü Adriano Treve, “Roche olarak sunduğumuz yenilikçi çözümlerin yanı sıra hastalar ve doktorlar için ortak değer yaratma konusuna da büyük önem veriyoruz. Bu doğrultuda Kanser Savaşçıları Derneği ve Memeder’in çok değerli iş birlikleri ile başlattığımız Teşekkürler Doktorum projesi ile hastalar bu süreçte kendilerine yol gösteren ve destek veren doktorlara teşekkürlerini sunarken, doktorlar da bu emeklerinin karşılıklarını duygusal bir yolla alabiliyor. Önümüzdeki dönemde tüm paydaşlarımız için değer yaratan projeler hayata geçirmeye devam edeceğiz” dedi.

Proje ortakları atılan bu adımın onkoloji ve hematoloji ile sınırlı kalmayarak, tüm sağlık çalışanlarını kapsayacağına inanıyor.

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109