Mesaide bile sevişiyorlar

YouGov araştırma şirketinin The Sun için yaptığı ankete göre İngilizlerin üçte biri seks yaşamlarından memnun değil.

Mesaide bile sevişiyorlar


Kadınların yüzde 28’i yaşamlarından tatmin olduklarını söylerken erkeklerde bu oran yüzde 18. Ayrıca kadınlar erkeklerin aksine yatak odasında ışıkların kapanmasını istiyor.Ülkenin orta bölgesinde yaşayanların yüzde 43’i ev dışında dış ortamda seviştiklerini söyledi.



Bu oran güneyde yaşayanlarda yüzde 39, kuzeydekilerde ise yüzde 36.Dış ortamda en popüler yerler park, daha sonra otopark.Ankete katılanların yüzde 7’si ise mesai saatlerinde işte seviştiklerini itiraf etti.



Uçakta sevişenlerin oranı ise yüzde 2.Yapılan bir diğer araştırmaya göre, çiftlerin büyük bölümü hayatını reklam aralarına sıkıştırıyor.İngiltere’de yapılan bir araştırma, televizyonun insan hayatı üzerindeki etkileri konusunda çarpıcı ipuçları veriyor.



Yaşları 30 ila 50 arasında değişen 2 bin kişi üzerinde yapılan ankette birbirinden ilginç sonuçlar ortaya çıktı.



Yetişkinlerin yüzde 61’i, günlük hayatını devam ettirebilmek için sevdiği film ya da dizinin sona  ermesini bekliyor.



Yaşları 18 ila 50 arasında değişen bir başka grup ise, hayatını bile televizyondaki programlara göre şekillendiriyor.



hayatını reklam aralarına sıkıştıran çiftler gün geçtikçe birlikte yapmaktan en çok zevk aldığı şey sadece TV seyretmek olduğu ortaya çıktı.



Araştırmadan çıkan bir diğer ilginç sonuç ise, çiftlerin büyük çoğunluğu sevdiği programın yayınlandığı sırada eşlerinin aramaması istemeleri oldu.

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2013, 07:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER