MHP Esenyurt Seçim Bürosuna Silahlı Saldırı

MHP Esenyurt Seçim İrtibat Bürosu'na düzenlenen silahlı saldırıda partinin basın danışmanı Cengiz Akyıldız,hayatını kaybetti.

MHP Esenyurt Seçim Bürosuna Silahlı Saldırı
MHP Esenyurt Seçim Bürosuna Silahlı Saldırı

MHP Esenyurt Seçim İrtibat Bürosu'na düzenlenen silahlı saldırıda partinin basın danışmanı Cengiz Akyıldız,hayatını kaybetti.

MHP Esenyurt Seçim İrtibat Bürosu'na bir grup tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Edinilen bilgilere göre, olay Esenyurt'ta bulunan MHP Seçim İrtibat Bürosu açılışında yaşandı.

MHP'LİRERE SİLAH, BIÇAK VE SOPALARLA SALDIRDILAR

Seçim İrtibat Bürosu önünde bekleyen MHP'liler ile karşıt görüşlü bir grup arasında tartışma çıktı. Yaşanan gerginliğin büyümesiyle karşıt görüşlü grup, MHP'lilere silah, bıçak ve sopalarla saldırdı. Olayda ilk belirlemelere göre 3'ü ağır 4 kişi yaralandı. Yaralılar, Esenyurt Devlet Hastanesi ve çevre hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.


BASIN DANIŞMANI HAYATINI KAYBETTİ

Yaralılardan, partinin basın danışmanı Cengiz Akyıldız, kaldırıldığı Esenyurt Devlet hastanesi'nde hayatını kaybetti.

CELAL ADAN: ADAYIMIZ KONUŞURKEN SALDIRI OLDU

Olaydan sonra yaralıların götürüldüğü Esenyurt Devlet Hastanesi'ne gelen MHP İstanbul Milletvekili Celal Adan bir açıklama yaptı. Adan, "İrtibat büromuzun açılışı sırasında adayımızın konuşması esnasında organize bir grup, silah bıçak ve taşlarla arkadaşlarımıza saldırmıştır, 6 yaralımız mevcut maalesef aralarında durumu çok kritik olan arkadaşımız da var" diye konuştu.

MHP İSTANBUL İL BAŞKANI AÇIKLAMA YAPTI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul İl Başkanı Abdurrahman Başkan Esenyurt'taki MHP Seçim irtibat bürosu önündeki saldırıya ilişkin konuştu. Başkan, "Milliyetçi Hareket Partisi olarak itidalli davranmaya çalışıyoruz. Ama emniyetin bu kadar kalabalık bir grupla, MHP'ye yapılan bir saldırıyı bir gün içerisinde çözmesi gerekir. Şu ana kadar bile bir sürü şeyin çözülmüş olması gerekirdi. Aradan 3 saatten fazla bir zaman geçmiştir. Acil olarak bu konuda emniyetin hassasiyet göstermesi çünkü iki tane yaralımız silahla , 4 tanesi bıçak ve taşla yaralanmıştır. Bir tanesinin durumu son derece ağırdır. Sorumluluğumuz gereği bütün arkadaşlarımıza itidali tavsiye ediyoruz" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2014, 21:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109