MHP'de Kurultay tarihinde anlaştılar!

MHP'de Kurultay tarihinde anlaştılar! Mahkemenin atadığı çağrı heyeti sonrasında kurultay için geri sayım sürerken, çağrı heyetinde temsilcisi bulunan Genel Başkan adayları Akşener, Oğan ve Aydın Ankara'da bir araya geldi.

MHP'de Kurultay tarihinde anlaştılar!
 MHP'de Kurultay tarihinde anlaştılar!


Mahkemenin atadığı çağrı heyeti sonrasında kurultay için geri sayım sürerken, çağrı heyetinde temsilcisi bulunan Genel Başkan adayları Akşener, Oğan ve Aydın Ankara'da bir araya geldi.

Devlet Bahçeli'nin bugünkü grup toplantısında kurultay isteyen ülkücüler için söylediği sözler tepki çekerken, milliyetçi camiadaki kurultay heyecanı artarak devam ediyor.

Genel Başkan adayları Meral Akşener Sinan Oğan ve Koray Aydın'ın kurultay süreciyle ilgili biraraya gelerek detayları konuştular. Başkent Ankara'da gerçekleşen toplantıda tutulacak salon ve diğer masrafların nasıl karşılacanağı konusunda fikir alış verişi yapıldı.Adayların tüm konularda uzlaşmaya vardıkları belirtti...
 
KURULTAY TARİHİ KONUSUNDA ANLAŞTIK

Oğan, görüşmeye ilişkin yaptığı açıklamada, bundan sonraki sürecin nasıl işleyeceği konusunda mutabakat sağladıklarını belirtti.

Çağrı Heyeti'nin yetkisini nasıl kullanacağı konusunu da değerlendirdiklerini söyleyen Oğan, süreci ortak şekilde götürdüklerini belirtti.

Kurultay tarihi üzerinde de mutabakat sağladıklarını ifade eden Oğan, mayısın ilk haftasında kurultayın toplanmasını hedeflediklerini bildirdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER