MHP ATAŞEHİR’DEN AÇIK HAVA İFTARI

MHP Ataşehir İlçe Teşkilatı Ataşehir'de açıkhava iftarı verdi. iftara katılık yoğun oldu.

MHP ATAŞEHİR’DEN AÇIK HAVA İFTARI
MHP ATAŞEHİR’DEN AÇIK HAVA İFTARI

MHP Ataşehir İlçe Teşkilatı Ataşehir'de açıkhava iftarı verdi. iftara katılık yoğun oldu.

MHP İstanbul İl Bşk. Mehmet Bülent Karataş, MHP İstanbul İl Sekreteri Murat Kotra, MHP İstanbul İl Bşk.Yard. Ali Maytalman, MHP Anadolu Yakası Bölge Bşk. Nevzat Ünlütürk ve diğer yönetim kurul üyeleri ile beraber MHP eski Mv. Hasan Özdemir, MHP Kadıköy İlçe Bşk. Zeki Cemal Çeliker, MHP Çekmeköy İlçe Bşk. Erdinç Ertuğrul MHP mv. Adaylarından Umur Arıkan, Başar Ünal ve çok sayıda davetli katılıdı.

İftar proğramı Kuran tilaveti ile başladı ezan okunması ile iftar başlayarak iftar sonrası MHP Ataşehir İlçe Bşk. Oğuz Sarul kısa bir konuşma yaparak Parti yöneticileri ve sandık görevlilerine seçim dönemi yaptıkları çalışmalar için teşekkür edip,konuklara hoş geldiniz dedikten sonra MHP İst. İl. Bşk. Mehmet Bülent Karataş’ı konuşma yapmak üzere mikrofona davet etti.

MHP İst. İl. Bşk. Mehmet Bülent Karataş konuşmasında MHP nin bir değerler partisini olduğunu vurgulayarak kimsenin dedikodu senryo üretimi koalisyon açıklamalarına itibar etmemesi gerektiğini anlatıp,MHP nin ahlaki şartları olduğunu ve bunun gereği şartları olduğunu olduğunu izah edip biz ülke sorunları karşısında yapılan her ihanete elbetki karşı çıkarken yapılan her iyi olayıda alkışlarız,Son söz kurumsal yapımızın gereği Genel Başkanımıza aittir başka açıklamalara itibar edilmemesi gerektiğini söyleyerek katılımcılara hoş geldiniz diyerek,İftar proğramına katkı sağlayanlara teşekkür edip NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE sözleri ile konuşmasını bitirdi.
İftar sonrası çay içmek üzere yakında bulunan çay bahçesine geçilerek durum değerlendirme sohbeti yapıldı

Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2015, 13:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109