26 AĞUSTOS MALAZGİRT VE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

MHP Ataşehir İlçe Başkanı Fatih ÇOBANOĞLU'nun 26 AĞUSTOS MALAZGİRT VE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

26 AĞUSTOS MALAZGİRT VE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
26 AĞUSTOS MALAZGİRT VE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

MHP Ataşehir İlçe Başkanı Fatih ÇOBANOĞLU'nun 26 AĞUSTOS MALAZGİRT VE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Türk tarihinde zaferler ayı olarak nitelendirilen Ağustos ayı, Türklüğün kaderini tayin eden birçok önemli olaya sahne olmuştur. “Dünya milletlerine savaş sanatının bütün inceliklerini öğreten; kolunda bükülmez kuvvet, kafasında kudret ve ilim, yüreğinde fazilet ve enerji dolu büyük Türk Milleti’nin”, Kosova, Çaldıran, Mercidabık, Otlukbeli, Mohaçve daha birçok zaferi kazandığı aydır Ağustos Ancak bu ay içerisinde kazanılan iki zafer vardır ki Anadolu’nun Türk’e yurt olmasında ve bu hususiyetini devam ettirmesinde müstesna bir öneme sahiptir.

Tarihte başka bir millet yoktur ki üç kıtada at koşturup, büyük coğrafyalara hükmetsin, kavimlere boyun eğdirsin. Ve öyle bir Millet ki, Asya’nın steplerinden, Avrupa’nın içlerine, Afrika’nın çöllerinden, Çin’e ve Hindistan’a kadar atınınatlarının çiğnemediği bir toprak kalsın. Başka milletlerin hayallerinde dahi göremeyeceklerini gerçekleştiren bu milletiçin kopup geldiği anayurdu Türkistan’dan sonra ikinci Anayurt Türkiye olmuştur. Bugün 942. yıldönümünü kutladığımız Malazgirt Meydan Muharebesi, İslam’ın bayraktarı olan Türklüğün, Sultan Alparslan’ın kumandanlığında köhnemiş Doğu Roma ve onun şahsında bütün Hıristiyanlığa karşı kazandığı büyük zaferdir. BugünAnatoliya’yı Anadolu yapan fethin yıldönümüdür.


Tarihin tecellisi, Malazgirt Zaferi’nin kazanıldığı 26 AğustosAnadolu’dan Türklüğü silmek isteyen Romen Diyojen’intorunlarına karşı Büyük Taarruz’un başladığı gündür. Malazgirt’te Türklüğün karşısında zelil olan palikarya 91 yıl evvel aynı akıbete uğramaktan kurtulamamıştır.

26 Ağustos Malazgirt Zaferi ve 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle başta Mustafa Kemal Atatürk ve Sultan Alparslan olmak üzere Anadolu’yu Türk’e vatan kılan tüm şehit ve gazilerimizi MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ ATAŞEHİR İLÇE BAŞKANLIĞI OLARAK rahmetle anıyoruz.
Ne Mutlu Türk’üm diyene…
                  
Fatih ÇOBANOĞLU
MHP Ataşehir İlçe Başkanı


Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2013, 10:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109