Viyadükte dehşet kalıntıları 'insan kafatası ve kemikler'

İstanbul Ümraniye Rıdvan Dedeoğlu viyadüğünün kiriş boşluğunda; işçiler temizlik yaparken, poşet içinde insana ait kafatası ve kemikler buldu.

Viyadükte dehşet kalıntıları 'insan kafatası ve kemikler'

 
İstanbul Ümraniye'de Viyadükte dehşet kalıntıları 'insan kafatası ve kemikler'


Ümraniye Rıdvan Dedeoğlu viyadüğünün kiriş boşluğunda temizlik yapan işçiler, insana ait kafatası ve kemikler buldu. Bir poşet içindeki kafatasında yarık olduğu belirtildi.


Milliyet gazetesinin haberine göre; Ümraniye Rıdvan Dedeoğlu viyadüğünde depreme karşı güçlendirme çalışması yapan işçiler, kirişler bozluşları arasında battaniye ve bir takım eşyalarla karşılaştı. İşçiler, burayşı temizledikleri sırada eşyalar arasında insana ait kemikler ile bir poşet içerisine konulmuş
kafatası buldu. İşçiler kiriş boşluğundan inerek durumu polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, viyadüğün çevresinde güvenlik önlemi alarak olay yerinde inceleme çalışması başlattı.



"KAFATASINDA YARIK VARDI"


Yerden yaklaşık 30 metre yükseklikte bulunan kiriş boşluğuna giren olay yeri inceleme ekipleri, kemikler ve kafatası üzerinde incelemeler yaptı. Yapılan incelemeler sonucunda kafatasında bir yarık olduğu ortaya çıktı. Poşet içerisinde bulunan kafatasının yanında ayrıca aynı kişiye ait olduğu düşünülen kaburga ve vücudun başka bölgelerine ait kemikler bulunduğu öğrenildi. 

Olay yerine gelen Cumhuriyet savcısının talimatıyla bulundukları yerden alınan kemikler, incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. 

Öte yandan kemiklerin bulunduğu yerde çalışan işçilerden Tuğrul Çimen, "Battaniye ve eşyaları kaldırdığımızda kafatası ve kemikler gördük. Kafatası ayrı bir poşet içindeydi. Polise haber verdik" dedi.

Polis ekipleri kemiklerin kime ait olduğu ya da oraya nasıl geldiği konusunda geniş çaplı araştırma başlattı.  
    (Milliyet)




Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2012, 14:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER