Ünlü işadamı-televizyoncu Efe Önbilgin gözaltında

İstanbul'da gerçekleştirilen ve bazı davaların sonuçlarını etkilemeye yönelik iddiaların da araştırıldığı operasyonda gözaltına alınanlar arasında iş adamları Faruk Süren ve Efe Önbilgin'in de bulunduğu öğrenildi. Gözaltına alınanlar arasında 5 adliye çalışanı ve bir zabıta görevlisi de bulunuyor.

Ünlü işadamı-televizyoncu Efe Önbilgin gözaltında
Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sabah saatlerinde belirli adreslere baskın yaparak bazı ünlü iş adamlarının da aralarında bulunduğu 24 kişiyi gözaltına aldı.

Polise ulaşan bazı şikayetler üzerine savcılık talimatıyla yürütülen operasyonda İstanbul'daki farklı adliyelerde çalışan 5 memur ile bir emekli adliye çalışanı, bir vergi memuru ve Ataşehir Belediyesi'nde çalışan bir zabıta görevlisinin de iş adamları ile birlikte gözaltına alındığı öğrenildi.

Polisin yaptığı incelemelere göre soruşturmada bazı davaların sonuçlarını etkileyemeye dönük çalışmalar nedeniyle operasyonun başladığı belirtildi. Buna göre bilirkişi heyeti ve tapu davaları gibi konularda süreci etkilemeye yönelik iddiaların mercek altına alındığı bildirildi. Araştırmalarda dava dosyalarından evrakların çıkarıldığı yönündeki iddiaların da incelendiği kaydedildi. İş adamlarından birinin kumar borcunun silinmesi yönündeki iddiaların da soruşturma kapsamında incelemeye alındığı öğrenildi.




YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER