Tramvay gelin arabası oldu Dünya evine tramvayın sürücü koltuğunda girdiler

Tramvay gelin arabası oldu Dünya evine tramvayın sürücü koltuğunda girdiler

Tramvay gelin arabası oldu Dünya evine tramvayın sürücü koltuğunda girdiler
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi hafif raylı sistemde çalışan vatmanlar Zeynep Tülin Taşdemir (29) ve Ümit Ergören (32), çifti nikahtan önce gelin arabası gibi süslenen tramvayla şehir turu attı.

Gaziantep'te yaklaşık 1 ay önce hizmete giren tramvayda vatman olarak görev yapan Ümit Ergören (32) ile Zeynep Tülin Taşdemir (29), vatman eğitimi sırasında tanıştı ve 2011 yılı başında nişanlandı. Bugün hayatlarını birleştiren çift, nikahtan önce gelin arabası gibi süslenen tramvayla şehir turu attı.
Burç Kavşağı'nda balonlar ve kurdelelerle gelin arabası gibi süslenen tramvaya gelinlik ve damatlıklarıyla binen Taşdemir ve Ergören, yakınları, çalışma arkadaşları ve basın mensuplarıyla birlikte şehri gezdi. Tramvayın koltuğuna ilk önce gelin Zeynep Tülin Taşdemir sonra da damat Ümit Ergören oturdu. Vatman çift, durakta bekleyen yolcuların şaşkın bakışları arasında son durağa kadar seferlerini gerçekleştirdi. Balonlar ve kurdelelerle süslenmiş tramvayı gören vatandaşlar, şaşkınlıklarını gizleyemedi. Cep telefonlarıyla anı ölümsüzleştiren vatandaşlar, çifti her durakta alkışladı.

''BİZ HEM İŞİMİZE HEM BİRBİRİMİZE AŞIĞIZ''

Damat Ümit Ergören, "Böyle farklı bir düğün yapmak ikimizin de hayaliydi. Böyle bir karar alarak yöneticilerimize sunduğumuzda kabul ettiler. Bugün de hayatımızın en mutlu gününü yaşıyoruz. Hem de hayatımızı kazandığımız tramvayın üzerinde. Herkes işinize mi aşıksınız, eşinize mi diye birbirine sorar. Biz hem işimize hem birbirimize aşığız. Aşkımızı da işimiz olan tramvayda pekiştirmenin mutluluğu içerisindeyiz" şeklinde konuştu. Gelin Zeynep Tülin Taşdemir ise, çok mutlu olduğunu belirtti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER