TOKİ kime bağlı çalışacak?

TOKİ kime bağlı çalışacak?

TOKİ kime bağlı çalışacak?
Başbakan Tayyip Erdoğan ile Başbakan yardımcılarının görev alanları ile bağlı ve ilgili kuruluşlar belli oldu.

Erdoğan'a, Milli Güvenlik Kurulu (MGK) Genel Sekreterliği, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Müsteşarlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Başkanlığı bağlı olacak. Başbakan Yardımcılarının üstlendikleri görevleri ise şöyle:

¦ BÜLENT ARINÇ: Hükümet Sözcülüğü, Danıştay ile ilişkiler, Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu, Vakıflar Genel Müdürlüğü, Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü, TRT, Anadolu Ajansı, RTÜK.

¦ALÎ BABACAN: Hazine Müsteşarlığı, Merkez Bankası, Ziraat Bankası, Halk Bankası, Türkiye Kalkınma Bankası, Türkiye İhracat Kredi Bankası, Vakıflar Bankası, Sermaye Piyasası Kurulu Başkanlığı, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu.

¦ BEŞİR ATALAY: Kıbrıs ile ilgili koordinasyon işleri, Terörle Mücadele Yüksek Kurulu Başkanlığı, Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Tanıtma Fonu Kurulu Sekreterliği.

¦ BEKİR BOZDAĞ: Diyanet İşleri Başkanlığı, Türk İşbirliği ve Kalkınma İdaresi Başkanlığı, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER