THY'DEN DHMİ'YE TEŞEKKÜR

Türk Hava Yolları'nın Milano-İstanbul seferini yapan TK1878 sefer sayılı TC-JPE kuyruk tescilli Airbus 320 tipi uçağı acil iniş yaptı.

THY'DEN DHMİ'YE TEŞEKKÜR
THY'DEN DHMİ'YE TEŞEKKÜR

Türk Hava Yolları'nın Milano-İstanbul seferini yapan TK1878 sefer sayılı TC-JPE kuyruk tescilli Airbus 320 tipi uçağı acil iniş yaptı.

İniş sırasında kanadı yere sürten uçağın motorunda yangın çıktı. Uçağ anında müdahale eden ARFF ekibine Genel Müdürümüz Serdar Hüseyin Yıldırım ve THY'den teşekkür geldi.

YILDIRIM: THY ve YOLCULARIMIZA GEÇMİŞ OLSUN, EKİBİMİZE TEŞEKKÜRLER

Genel Müdürümüzün olayla alakalı açıklaması şöyle: " 25 Nisan günü İstanbul Atatürk Havalimanına iniş esnasında kırım yaşayan uçağın yolcularına, mürettebatına ve tüm THY camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletir, olaya en hızlı ve profesyonel şekilde müdahale ederek görevini eksiksiz yapan DHMİ personeline tebrik ve teşekkürlerimizi sunarız."

THY: DHMİ EKİBİNE TEŞEKKÜR EDERİZ

THY havada motoru yanan uçaktaki son durum ve yolculara verilen hizmet konusunda bir açıklama yaptı. Acil durum şartlarında uçağı başarılı şekilde indiren pilotlara, kabin ekibine, yolculara ve DHMİ'ye teşekkür edilen açıklamada " acil iniş sonrasında gerekli müdahaleyi süratli bir şekilde yapan DHMİ ekibine teşekkür ediyoruz." denildi.

İşte o açımlama;

“Atatürk Havalimanı’na acil iniş yaparak pistten çıkan Türk Hava Yolları TK 1878 sefer sayılı Milano – İstanbul uçağı hangara çekilerek bakıma alınmıştır. Geçici olarak kapanan pist seferlere açılmıştır.

İstanbul varışlı 57 yolcumuz sağlıklı bir şekilde alandan ayrılmış bağlantısı olan 40 yolcumuz da bagajları ile birlikte kendi seferlerine transfer edilmişlerdir.

Acil durum koşullarında uçağı başarılı bir şekilde indiren pilotlarımıza, uçak durduktan sonra çok kısa bir süre içerisinde yolcularımızı tahliye eden kabin ekibimize, soğukkanlı bir şekilde ekibimizle iş birliği içerisinde tahliyeye destek olan yolcularımıza ve acil iniş sonrasında gerekli müdahaleyi süratli bir şekilde yapan DHMİ ekibine teşekkür ediyoruz.

Türk Hava Yolları, uçuş ve yolcu emniyetini dün olduğu gibi bugün ve yarın da en önde tutmaya devam edecektir.”

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2015, 11:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER