TEM'de TARİHİ KAZA;134 araç birbirbirine girdi:1 ölü, 25 yaralı

İstanbul'da 134 araç birbirbirine girdi: 1 kişi öldü, 25 yaralı. TEM yolu Büyükçekmece Karasu Viyadüğü üzerinde sis ve buzlanma nedeniyle tam 134 araç birbirine girdi. Otoyolun Edirne yönünde saat 07.00 sıralarında meydana gelen kazada bir özel otomobilin sürücüsü ölürken, yaklaşık 29 kişi de yaralandı.

TEM'de TARİHİ KAZA;134 araç birbirbirine girdi:1 ölü, 25 yaralı
HABERİN GALERİSİ
Tem'de Zincirleme Kaza

Tem'de Zincirleme Kaza

TEM yolunda 2.5 kilometrelik Büyükçekmece Karasu Viyadüğü sabaha karşı savaş alanına döndü. Sis ve buzlanma nedeniyle meydana gelen kazada tam 134 araç birbirine girdi. Petrol tankerlerinin de karıştığı kazada otoyol adeta savaş alanına döndü. Birçoğu hurda haline gelen araçlardan çıkmaya çalışan ve panik yaşayan vatandaşlar polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi.

2.5 KİLOMETRELİK KAZA

Çatalca, Çorlu, Silivri, Hadımköy, Büyükçekmece itfaiye ekipleri ile 25 ambulans kaza yerine sevkedildi. Kazanın yaklaşık 2.5 kilometreye yayılması nedeniyle uzun süre itfaiye ve sağlık ekipleri ulaşmakta sorun yaşadı. Sağlık ekipleri vakit geçirmeden kazazedelere müdahale etti. Yaralanan biri Japonya uyruklu 15 kişi Esenyurt Devlet, 10 kişi Avcılar Özel Anadolu, 3 kişi Çatalca Devlet, 1 kişi de Silivri Devlet hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Sağlık ekiplerince olay yerinde, ayakta tedavi edilen bazı kaza mağdurları ise araçlarından özel eşyalarını aldıktan sonra şehir merkezine yaya olarak yürüdü. Trafik polisleri de sağlık durumu iyi olan sürücülerin araçlarının başına geçmesi için anonslar yaptı.

FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

Kazada, 09 HH 998 plakalı otomobilde sıkışarak hayatını kaybeden Gürcan Duğru'nun (42) cesedi, gerekli incelemelerin ardından Büyükçekmece Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

HER İKİ YÖNE TRAFİK KAPANDI


2.5 kilometrelik bir mesafeye yayılan kaza nedeniyle her iki yönde de trafik kapandı. Kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları ekipleri yolun bir an önce açılması için olağanüstü bir çaba sarfettiler. Hurda haline gelen araçları çekmesi, hareket edebilen araçların da sürücülerince yoldan kaldırılması sonrasında yol temizlenerek saat 13.00 sıralarında yeniden ulaşıma açıldı.
habertürk

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER