TEKDEN Koleji Yerel Basın’ı Ağırladı

10 Ocak Gazeteciler Günü’nde TEKDEN Koleji Yerel Basın’ı Ağırladı. Anadolu Yakası’na yeni yıldızlar kazandırmak misyonu ile 2011 – 2012 eğitim- öğretim döneminde kapılarını açan Özel Tekden Koleji, Anadolu Yakası Yerel Basını’nı okullarında konuk etti.

TEKDEN Koleji Yerel Basın’ı Ağırladı
Okulun Genel müdürü Osman Taşdemir’in ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmaya Anadolu Yakası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Kahyaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Işık hızında çalışmalar gerektiriyor...

Aynı zamanda okul binasında öğle yemeği de ikram edilen basın mensuplarına okul hakkında bilgi verildi. Genel Müdür Osman Taşdemir, “Basın çalışanları teknolojinin de gelişmesiyle adeta ışık hızında çalışmalar yapmak zorunda olduğu bir gerçektir. Bu durum onların hata payının minimuma çekilmesi için yaptıkları görevin sorumluluğunu bir kat daha arttırmaktadır. Buradan anlamalıyız ki, işleri hayli zor ve yıpratıcıdır. Bu zorluğun bilincinde bir kurum olarak sizleri okulumuzda ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

Yerel Basın’da kalite artışı için çaba harcıyoruz...

Anadolu Yakası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Kahyaoğlu ise, eğitim kalitesi adına yaygın çalışmaları olduğu haberlerini aldığımız böyle bir kurum tarafından davet edilmiş olmaktan memnunluk duyduğunu belirtti.

AYGAD
olarak kuruluş amaçları çerçevesinde Anadolu Yakası’nda yayın yapan yerel basın kuruluşlarında kalitenin yükseltilmesi için çaba harcadıklarını, kurulduktan kısa süre içerisinde bunu başarmış olmanın mutluluğu içerisinde olduklarını söyledi.

FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLA

Tekden Koleji Genel Müdürü Osman Taşdemir tarafından Anadolu Yakası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Kahyaoğlu’na günün anısı olarak bir plaket verildi.


ÖZEL TEKDEN KOLEJİ
Adres        : Aydınevler Mahallesi İnönü Caddesi Gökçe Sokak No:1 Küçükyalı / Maltepe / İSTANBUL
Telefon     : +90 216 518 88 88
Fax           : +90 216 518 88 92
Email        : [email protected] (cv için)

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2013, 13:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER