TAPUDA “ONLINE RANDEVU” DÖNEMİ BAŞLADI

Sistemle, işlem sahipleri Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü ile Kaymakamlığımız resmi internet sitesinde yayınlanan Online Randevu linkine tıklayarak bir sonraki gün için randevu alabilecek.

TAPUDA “ONLINE RANDEVU” DÖNEMİ BAŞLADI
TAPUDA “ONLINE RANDEVU” DÖNEMİ BAŞLADI

Tapu Müdürlüğü’nde işlemlerin en kısa zamanda sonuçlandırılması, vatandaşa verilen hizmetin kalitesinin yükseltilmesi ile personelin çalışma ve iş üretme kapasitelerinin arttırılması amacıyla “Online Randevu” sistemine geçildi.

ONLİNE TAPU RANDEVU ALMAK İÇİN TIKLA

Sistemle, işlem sahipleri Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü ile Kaymakamlığımız resmi internet sitesinde yayınlanan Online Randevu linkine tıklayarak bir sonraki gün için randevu alabilecek. İşlem sahipleri, online randevu ekranında kimlik ve iletişim bilgileri, yapılması istenen işlem türü (satış, ipotek, intikal, tashih, kat mülkiyeti, kat irtifakı, ifraz, tevhid vs.), gayrimenkul bilgileri ile randevu almak istediği saati girecek, belirtilen randevu saatinde de Tapu Müdürlüğü’ne gelerek gerekli evrakları vermek suretiyle önbaşvuru yapmış olacak. Randevu saatinde müdürlüğe gelmeyen işlem sahiplerinin ise randevusu iptal edilecek.

Online randevu yoluyla müracaatı alınan ve sisteme tüm bilgileri girilen işlemler, müdürlükçe randevu saatinden önce incelenecek, işlemin yapılmasına engel bir durumun mevcudiyeti halinde işlem sahiplerine SMS yoluyla bilgi verilecek. Böylece vatandaşlarımızın müdürlükte beklemelerinin ve zaman kaybının önüne geçilecek.

İşlemin yapılmasını yasaklayan veya kısıtlayan engel bir durumun veya takyidatın olmaması halinde önbaşvuru yoluyla evraklar teslim alınarak müdürlükte işlemlerin hızlanmasını müteakip işlem sahiplerinin cep telefonlarına SMS yoluyla bilgilendirme gönderilecek. Bu şekilde işlem sahiplerinin, müdürlükte beklememesi, sadece harç yatırma veya imza için müdürlüğe gelmeleri sağlanacak.

Tapu Müdürlüğü'nden

ONLİNE TAPU RANDEVU ALMAK İÇİN TIKLA

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2016, 13:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER