Şike Davasında Aziz Yıldırım'dan önemli açıklamalar bekleniyor

Futbolda şike davasının 11. duruşması bugün Çağlayan Adliyesi'ndeki 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nde gerçekleştiriliyor.Fenerbahçe Kulüp Müdürü Yavuz Ağırgöl'ün savunmasında "Ben futbolcu kaçırırdım. Aykut'u, Rıdvan'ı, Cemil Turan'ı da ben kaçırdım Yine isterseler yine kaçırırım" dedi.

Şike Davasında Aziz Yıldırım'dan önemli  açıklamalar bekleniyor
   Davanın bu hafta gerçekleştirilen 9. ve 10. duruşmalarında tutuksuz sanıklar yazılı ve sözlü savunmalarını verdiler.
16'sı tutuklu 93 sanıklı davada bugün Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım da savunma verecek. Salı günü gerçekleştirilen 10. duruşmada 'Perşembeyi bekleyin' diyen Yıldırım'ın önemli açıklamalar yapması bekleniyor.

Bugün ve yarın sanıkların savunmalarının tamamlanmasının ardından mahkeme sanıkların taleplerini değerlendirecek. 


11. DURUŞMADAN AYRINTILAR

*Gülcan Şahin sınav sorularının çalınmasıyla ilgili tanık olarak dinlendi.
* Duruşmada şu anda sınav sorularının çalınmasıyla ilgili Efe Kalaycıoğlu tanık olarak dinleniyor. Kalaycıoğlu, "Sorular değil sadece cevapların verildiğine tanık oldum ve para alışverişi olmadı" dedi.
* Fenerbahçe Kulüp Müdürü Yavuz Ağırgöl'ün savunmasına geçildi. Ağırgöl savunmasında, "Ben futbolcu kaçırırdım. Aykut'u, Rıdvan'ı, Cemil Turan'ı da ben kaçırdım  Yine isterseler yine kaçırırım" dedi.
* Beşir Acar'ın savunmasıyla duruşma başladı.

SALI GÜNÜ DUYGUSAL ANLAR YAŞANMIŞTI

9. duruşmanın en ilginç olayı ise Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı'nın Avrupa şampiyonluğu kupasıyla Başkan Aziz Yıldırım'ı ziyaret etmesiydi. Kupayı mahkeme salonuna götürmek isteyen takıma hakim izin vermedi ve sarı lacivertli voleybolcular da duruşma salonuna kupasız çıktı. Salona gelen voleybolcuları şampiyonluklarından dolayı tebrik eden Hakim Mehmet Ekinci, takım kaptanı Seda Tokatlıoğlu'nun Aziz Yıldırım'ın yanına gelmesine izin verdi. Yıldırım Tokatlıoğlu başta olmak üzere tüm oyuncuları sarılıp öperken gözyaşlarını tutamadı.

Hürriyet

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2012, 10:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER