Oya Aydoğan hayatını kaybetti

Oya Aydoğan'dan acı haber geldi. Aort damarı yırtılan ve kaldırıldığı hastanede 12 saat süren ameliyat sonrası tedavisi yoğun bakımda uyutularak devam eden Oya Aydoğan hayatını kaybetti.

Oya Aydoğan hayatını kaybetti
Oya Aydoğan hayatını kaybetti

Oya Aydoğan'dan acı haber geldi. Aort damarı yırtılan ve kaldırıldığı hastanede 12 saat süren ameliyat sonrası tedavisi yoğun bakımda uyutularak devam eden Oya Aydoğan hayatını kaybetti. Oya Aydoğan'ın yaşamını yitirmesi sanat dünyasını yasa boğdu.
Oya Aydoğan yaşamını yitirdi. Boğazına takılan patatesi çıkartmak isterken aort damarı yırtılan ve kaldırıldığı hastanede 12 saat süren ameliyat geçiren Oya Aydoğan o günden bu yana uyutuluyordu.

Oya Aydoğan'ın hayatını kaybetmesi sanat dünyasını yasa boğdu. Hastaneden yapılan açıklamaya göre Oya Aydoğan yapılan tüm müdahalerere rağmen kurtarılamadığı ve saat 07:15 sularında hayatını kaybettiği belirtildi.


Oya Aydoğan için Hastaneden yapılan Açıklama
07 Mayıs 2016 Cumartesi gecesi, hastanemiz acil servisine “Akut Asendan Aorta Diseksiyonu” tanısı ile başvurmuş, ameliyat edilmiş ve sonrasında yoğun bakımımızda tedavi altına alınmış olan Sayın Oya Aydoğan’ın sağlık durumu, 14 Mayıs 2016 Cumartesi günü saat 23.00 itibarı ile, artan beyin ödeminin sonucu olarak daha da bozulmuş, hastamızın tansiyon düşüklüğü tedaviye yanıt vermeyen şekilde seyir göstermeye başlamıştır. Yapılan tüm müdahalelere rağmen, maalesef hastamız 15 Mayıs 2016 Pazar günü sabaha karşı saat 07.15’te vefat etmiştir.

Kendisine Allah’tan rahmet, başta ailesi olmak üzere tüm sevenleri ve dostlarına başsağlığı diliyoruz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109