ORHAN ÇERKEZ'İN ACI GÜNÜ

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı ve KARDER (Kars ve Yöresi Kültür Derneği) Başkanı Orhan Çerkez'in Ablası Sakine Çerkez tedavi gördüğü hastane de hayatını kaybetti

ORHAN ÇERKEZ'İN ACI GÜNÜ
 ORHAN ÇERKEZ'İN ACI GÜNÜ

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı ve KARDER (Kars ve Yöresi Kültür Derneği) Başkanı Orhan Çerkez'in Ablası Sakine Çerkez tedavi gördüğü hastane de hayatını kaybetti.


Sakine Çerkez'in cenazesi Ümraniye - Aşağı Dudullu Hacı Nazım Camii'nde öğlen namazına müteakiben kaldırıldı.

Cenaze namazında, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı ve KARDER (Kars ve Yöresi Kültür Derneği)  Başkanı Orhan Çerkez ve Sakine Çerkez'in ailesi taziyeleri kabul etti. 

Cenaze merasimine CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel, Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican'ın yanısıra diğer birim müdürleri, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, Mahalle Muhtarları, Meclis Üyeleri'nin yanısıra Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can'ın yanısıra Siyasi Parti temsilcileri, STK Temsilcileri ve yüzlerce vatandaş katıldı. 

Cenaze namazının kılınmasının ardından Sakine Çerkez'in cenazesi Çekmeköy Mezarlığı'nda defnedilmek üzere sevenlerinin gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. 

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109