MAÇI KAZANDILAR AMA SEVİNEMEDİLER

MAÇ BİTİNCE SOYUNMA ODASINA GEÇEN FUTBOLCULAR SOYULDUKLARINI FARK ETTİLER.

MAÇI KAZANDILAR AMA SEVİNEMEDİLER
Pendik’te bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait Çamlık stadında Tokatköyspor ile karşı karşıya gelen Adalarspor, maçtan sonra hırsız şoku yaşadı. Adalarspor’un soyunma odasına giren kimliği belirsiz hırsız veya hırsızlar futbolcuların malzemelerini çalarak kaçtılar.

Kendi stadı olmadığı için kendi sahasında oynaması gereken maçları Pendik’in Kurtköy Mahallesi’nde bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait Çamlık stadında oynayan Adalarspor’un başına gelmedik kalmıyor. 6-2 Adalarspor’un galibiyeti ile sona eren Tokatköy spor maçı sonrası soyunma odasına giden futbolcular neye uğradığını şaşırdılar.

CAMDAN GİRDİRDİLER

Adalarspor’un kullandığı soyunma odasına maç sırasında giren ve kimliği henüz belirlenemeyen hırsız yada hırsızlar, futbolculara ait cep telefonu, kredi kartı, nüfus cüzdanları ve nakit paraları ceplerinden topladı. Kaleci İrfan’ın çantasının içine çaldıkları malzemeleri dolduran, hırsızlar yine aynı camdan çıkarak izlerini kaybettirdiler. Maç sonrasında soyunma odasına giren futbolcuların durumu farketmesi üzerine, kulüp başkanı Yusuf Bahar stada polis çağırdı.

GÜVENLİK KAMERASI YOK:

 Çamlık stadına gelen Yenişehir Polis Merkezi  ekipleri, stadda incelemelerde bulunarak parmak izi aldı. Bu sırada Çamlık stadında ise bir skandal ortaya çıktı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin milyonlarca lira para harcayarak gerçekleştirdiği ve sadece bir güvenlik görevlisinin bulunduğu statta güvenlik kamerasının olmadığı ortaya çıktı.

FUTBOLCULAR İFADE VERDİ:

 Galip geldikleri Tokatköyspor maçının sevincini yaşayamayan Yeşil Beyazlı futbolcular Kurtköy’de bulunan Yenişehir Polis merkezine giderek olayla ilgili olarak ifade verdi. Futbolcular kendilerini soyan hırsızlardan şikayetçi oldu.

Statta hiç bir güvenliğin bulunmadığını dile getiren Kulüp Başkanı Yusuf Bahar ise İBB’ye ateş püskürdü. Bahar, statta sadece bir güvenlik görevlisinin bulunduğunu da dikkate çekerek, kapıları ve pencereleri güvenliksiz bir biçimde bulunan statta İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin büyük ihmalkarlığı bulunduğunu belirtti. Başkan Yusuf Bahar, yaşadıkları hırsızlık olayını Futbol Federasyonuna bildirdi.

ORGANİZELİ İŞ:

Hırsızlık olayının organize bir biçimde yapıldığına ihtimal verdiklerini dile getiren polis yetkilileri ise, “Olayın meydana geldiği yere bir kişi tek başına çıkamaz. Her kesin kendini maça kaptırdığı bir sırada meydana geldiğini sandığımız hırsızlık olayının bir kaç kişi tarafından gerçekleştirdiğini tahmin ediyoruz. Hırsızların bir an önce yakalanması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz”dediler.   

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2012, 19:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER