KOÇ TOPLULUĞU'NDAN AÇLIK TEHLİKESİ YAŞAYAN AFRİKA ÜLKELERİNE YARDIM

Koç Topluluğu Şirketleri Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından Somali ve açlık tehlikesi yaşayan Afrika ülkelerine yardım için başlatılan kampanyaya destek veriyor.

KOÇ TOPLULUĞU'NDAN AÇLIK TEHLİKESİ YAŞAYAN AFRİKA ÜLKELERİNE YARDIM
Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa V. Koç, Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından başlatılan yardım kampanyasına 2 milyon TLlik yardımda bulunacaklarını açıkladı.

Koç Topluluğu Şirketleri, son 60 yılın en kurak dönemini yaşayan Somaliye ve açlık tehlikesi yaşayan Afrika ülkelerine yardım elini uzatıyor. Koç Holding
Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa V. Koç, Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından başlatılan yardım kampanyasına destek vereceklerini açıkladı.

Mustafa V. Koç: ''Yardım etmeye hazırız...''

Afrikadaki 40 milyonu aşkın insanın ve özellikle de çocukların, kuraklığın da etkisiyle açlık tehlikesiyle karşı karşıya olduğuna dikkat çeken Mustafa V.
Koç, ''Böylesine büyük bir insanlık felaketi karşısında, çocukların ve ailelerinin açlıktan, kuraklığa bağlı hastalıklardan yaşamını kaybetmesini önlemek için harekete geçmek zorundayız. Son 60 yılın en kurak günlerinin yaşandığı Somali ve açlık tehlikesi yaşayan Afrika ülkelerine Koç Topluluğu şirketleri olarak yardım etmeye hazırız. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğanın yayınladığı genelge ile Başbakanlık Afet ve Acil Durumu Yönetimi Başkanlığı tarafından başlatılan yardım kampanyasına Yapı Kredi Bankası, Tüpraş, Ford Otosan, Tofaş, Arçelik, Opet, Aygaz ve TürkTraktör şirketlerimizin katılımıyla Koç Topluluğu olarak 2 milyon TLlik yardımda bulunacağız'' dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın genelgesi üzerine açılan yardım kampanyasının ulusal koordinasyonu, bu alandaki faaliyetleri yasal olarak
yürütmekle görevli Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından yerine getirilmektedir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER