KIYIDA DEMİRLİ TEKNE ALEV ALEV YANDI

Tuzla’da kıyıya demirli 17 metrelik ahşap gezi teknesi, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.Biranda alev alan ahşap gezi teknesi için tfaiye karadan gispir'a ait söndürme teknesi ise denizden müdahale etti. İtfaiye ekipleri yangını söndürmek için denize girerek, suyun içinden müdahalede bulundu.

KIYIDA DEMİRLİ TEKNE ALEV ALEV YANDI
Güzelyalı sahilde kıyıya demirli bulunan işadamı İlker Tezcan’a ait gezi teknesinde
saat 13.00 sıralarında yangın çıktı. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Teknenin demir atıldığı kıyıdan biraz uzak olması nedeniyle itfaiye karadan müdahale etmekte zorlandı. Bu sırada GİSAŞ’a ait bir söndüren de yangına denizden müdahale etti. Ancak söndüren de suyun sığ olmasından dolayı tekneye fazla yaklaşamayınca, teknedeki alevler çoğaldı.
 
 İtfaiye ekipleri bunun üzerine denize girerek teknenin yanına kadar ulaştı. Daha sonra tekneye çıkan itfaiye erleri yangını söndürmek için yoğun çaba sarfetti. Yaklaşık 1 saat süren çalışmanın ardından teknedeki yangın söndürülürken, yaklaşık 100 bin TL değerinde olduğu söylenen 17 metrelik gezi teknesi kullanılamaz hale geldi. Polis yangınla ilgili soruşturma başlattı.




YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER