Kaldırımı Yol Yapan Sürücü Yayaları Ezdi

Kaldırımı Yol Yapan Sürücü Yayaları Ezdi

Kaldırımı Yol Yapan Sürücü Yayaları Ezdi
Ataşehir'de, önündeki yolcu minibüsünü geçmek için kaldırımı yol olarak kullanan bir sürücü yayaları ezdi. Olay sırasında durakta bekleyen biri kadın...Ataşehir'de, önündeki yolcu minibüsünü geçmek için kaldırımı yol olarak kullanan bir sürücü yayaları ezdi. Olay sırasında durakta bekleyen biri kadın 4 kişi ağır yaralandı.

Olay sabah 09.00 sıralarında Mevlana Mahallesi Dudullu-Bostancı yolu üzerindeki Necip Fazıl Otobüs Durağı'nda meydana geldi. 34 VYJ 88 plakalı minibüsüyle seyir halinde olan Müslüm Ozan, iddiaya göre önünde duran Nevzat Erbek'in kullandığı 34 M 3219 plakalı minibüsü geçmek istedi. Yolcu minibüsünün sağından geçerek kaldırıma çıkan Müslüm Ozan, önüne çıkan yayaların arasına daldı. İşlerine gitmek için kaldırımda otobüs bekleyen yayalar, bir anda üzerilerine gelen minibüsü görünce can havliyle sağa sola kaçmaya çalıştı. Görgü tanıklarının iddialarına göre oldukça süratli olduğu belirtilen minibüs, kaçamayan 4 kişiye çarptı. Çarpmanın etkisiyle 2 kişi kaldırıma düşerken, 2 kişi de sürüklenerek ağır yaralandı. Adeta can pazarının yaşandığı kaza sırasında yaralıların yardımına çevredeki sürücüler koştu. Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans gönderildi. Yaralılar ambulanslarla Fatih Sultan Mehmet, Göztepe Eğitim ve Araştırma ile Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanelerine kaldırıldı. Acil servislerde tedavileri süren Melih Esgünoğlu (23), Önder Kazımkaya (26), Hüseyin Güldahan ve Vildan Sezer'in hayati tehlikeyi atlatamadıkları belirtildi. Soruşturma başlatan polis, kazaya neden olduğu iddia edilen Müslüm Ozan ve Nevzat Erbek'i gözaltına aldı.

Bu arada kazaya tanık olan vatandaşlar, 34 VYJ 88 plakalı aracı kullanan sürücünün kaldırıma çıkarak yayalara çarptığını söyledi.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER