İbrahim Küçük, son yolculuğuna uğurlandı

Türkmendağı bölgesine giden ve orada şehit düşen İbrahim Küçük, Fatih Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

İbrahim Küçük, son yolculuğuna uğurlandı
İbrahim Küçükson yolculuğuna uğurlandı

Türkmendağı bölgesine giden ve orada şehit düşen İbrahim Küçük, Fatih Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Suriye ve Rus bombardımanı altındaki Türkmen soydaşlarımıza yardım etmek için Türkmendağı bölgesine giden ve orada şehit düşen MHP Fatih İlçe Başkan Yardımcımız İbrahim Küçük, bugün ikindi vakti Fatih Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Türkmendağı şehidi İbrahim Küçük’ün cenaze törenine İl Başkanımız Sayın Mehmet Bülent Karataş’ın yanısıra MHP Grup Başkanvekilimiz Sayın Oktay Vural, MHP Genel Başkan Yardımcılarımız Celal Adan, Edip Semih Yalçın ve Atila Kaya, İstanbul Milletvekilimiz Sayın İzzet Ulvi Yönter, MYK Üyelerimiz, Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Olcay Kılavuz, Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım, İlçe Başkanlarımız, İl ve ilçe yöneticilerimiz, Ocak Başkanları ve onbinlerce ülkücü katıldı.
Şehit Küçük’ün cenazesi kortej eşliğinde Edirnekapı Şehitliği’ne getirildi. Tekbirlerle ve “şehitler ölmez vatan bölünmez” sloganlarıyla taşınan Türkmendağı şehidi İbrahim Küçük’ün cenazesi, iki yıl önce PKK’lı teröristlerce şehit edilen Yusufiyeli Cengiz Akyıldız’ın kabrinin hemen yanına defnedildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109