Haluk Ulusoy, Saffet Ulusoy ve Mehmet Atalay kaza geçirdi

Haluk Ulusoy, Saffet Ulusoy ve Mehmet Atalay'ın içinde bulunduğu asansör 5. kattan aşağıya düştü.

Haluk Ulusoy, Saffet Ulusoy ve Mehmet Atalay kaza geçirdi

Haluk Ulusoy, Saffet Ulusoy ve Mehmet Atalay'ın içinde bulunduğu asansör 5. kattan aşağıya düştü.
Haluk Ulusoy'un ayağı kırıldı!
VATAN Gazetesinin haberine göre; Basın İlan Kurumu'nu ziyarete gelen Futbol Federasyonu eski Başkanı Haluk Ulusoy ve oğlu Saffet Ulusoy ile Basın İlan Kurumu Genel Genel Müdürü Mehmet Atalay'ın içinde bulunduğu asansörün halatı kopunca 5.kattan aşağı düştü.

Edinilen bilgiye göre arızalanan asansör 5. kattan beton zemine çakıldı. Asansörde bulunanlar hemen ambulanslarla çevre hastanelerine kaldırıldı. Haluk Ulusoy'un durumunun iyi olduğu öğrenilirken, oğlu Saffet Ulusoy'da kırıklar meydana geldiği ve hemen ameliyata alındığı belirtildi.

Atalay'ın da bacaklarında kırıklar olduğu, durumunun ciddi olduğu belirtildi.

SETEN TWITTER'DAN YAZDI

Spor müdürümüz İbrahim Seten, olayı Twitter'dan şöyle duyurdu:

"Hastaneyle konuştum şimdi.. Haluk-Saffet Ulusoy ve Mehmet Atalay'ın bindiği asansörün halatı kopmuş, 5 kat aşağı düşmüşler.. Allah korumuş..

Saffet Ulusoy ile Mehmet Atalay çeşitli kırıklar nedeniyle ameliyatta şu anda.. Haluk Ulusoy'un moral bozukluğu dışında bir sıkıntısı yok.."

HALUK ULUSOY'U ÖLÜMDEN OĞLU KURTARDI

Doğan Haber Ajansı'nın (DHA) özel ulaştığı bilgilere göre, asansör yere çakılmak üzereyken Saffet Ulusoy birdenbire babası Haluk Ulusoy'u kucağına alarak muhtemel bir yaralanmadan kurtarırken kendi canını tehlikeye attı ve ayak parmaklarının kırılmasına neden oldu.

İki bacağında kırık bulunan Saffet Ulusoy'un ameliyatı başarılı geçerken, haberi alan birçok spor adamı hastaneyi ziyarete geldi.

Çok sayıda iş adamı, gazeteci ve yakınlarının yanı sıra Trabzonspor yöneticileri ve TFF eski başkan vekili Affan Keçeci de hastaneye geldi. Başta Arda Turan olmak üzere birçok ünlü futbolcu da telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti.                          Kaynak: Ataşehirliyiz.net

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER