Futbolda Şike Davası'nda 8 sanık için tahliye talebi kabul edildi

Özel yetkili İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi, Beşiktaş Jimnastik Kulübü yöneticisi Serdal Adalı ve teknik direktörü Tayfur Havutçu'nun da aralarında bulunduğu 8 kişinin tahliyesine karar verdi

Futbolda Şike Davası'nda 8 sanık için tahliye talebi kabul edildi

Özel yetkili İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi, Beşiktaş Jimnastik Kulübü yöneticisi Serdal Adalı ve teknik direktörü Tayfur Havutçu'nun da aralarında bulunduğu 8 kişinin tahliyesine karar verdi
Futbolda Şike Davasın'da 8 sanık için tahliye talebi kabul edildi
Özel yetkili İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi, futbolda şike iddialarına ilişkin davada, Beşiktaş Jimnastik Kulübü yöneticisi Serdal Adalı ve teknik direktörü Tayfur Havutçu'nun da aralarında bulunduğu 8 kişinin tahliyesine karar verdi.

İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi, davaya ilişkin tensip incelemesini tamamladı.

Mahkeme heyeti, Beşiktaş Jimnastik Kulübü yöneticisi Serdal Adalı ve teknik direktörü Tayfur Havutçu'nun da aralarında bulunduğu 8 kişinin tahliyesine hükmetti.

Tahliye edilen diğer sanıklar: Abdurrahman Yakut, İskender Alın, Ümit Karan, Korcan Çelikay, Ahmet Ateş, İbrahim Akın...

Öte yandan, aynı davadan yargılanan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın tutukluluk halinin devamına karar verildi.

DAVANIN İLK DURUŞMASI 14 ŞUBAT'TA

Futbolda şike iddialarına ilişkin 31'i tutuklu 93 kişi hakkında açılan davanın ilk duruşması, 14 Şubat 2012 tarihinde Silivri Ceza İnfaz Kurumları Yerleşkesi'nde yapılacak.

İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi, davanın ilk duruşmasının 14 Şubat 2012'de Silivri Ceza İnfaz Kurumları Yerleşkesi'ndeki salonda yapılmasını kararlaştırdı.

METRİS'TE TAHLİYE İŞLEMLERİ SÜRÜYOR

''Futbol'da şike'' davasında, özel yetkili İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nin 8 kişinin tahliyesine ilişkin kararının ardından, bu isimlerin tahliye işlemleri sürüyor.

Kararın açıklanmasının ardından, kulüp yöneticilerinin yanı sıra tutuklu bulunan isimlerin yakınları ve avukatları ile taraftarlar Metris Cezaevi önüne gelmeye başladı.

Beşiktaş Kulübü'nde yönetici olan aynı zamanda tahliyesine karar verilen isimler arasındaki Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Serdal Adalı'nın da avukatlığı yapan Ahmet Akpınar ve Doğan Küçükemre'nin yanı sıra Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Metin Keçeli de cezaevine geldi.

Cezaevine girişte basın mensuplarına kısa bir açıklamada bulunan Keçeli, şu aşamada fazla bilgilerinin olmadığını, içeride yönetici arkadaşlarının bulunduğunu, gerekli açıklamayı onların yapacağını söyledi. Keçeli, tahliyelerin saat 20.00'ye kadar gerçekleşeceğini ifade etti.

Bu arada, cezaevi önünde bulunan Beşiktaşlı taraftarlar Serdal Adalı lehine tezahüratta bulunurken, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a yönelik küfürlü tezahürat yaptılar. Taraftarların bu sözlerine karşılık bazı kişiler müdahalede bulunarak, kötü tezahüratları engellediler.
        
-Cezaevi'nde Beşiktaş bayrağı-
        
Tahliye öncesinde çok sayıda basın mensubu da cezaevi önüne geldi.

Gazetecilerin sayısının arttığı sırada cezaevi alanı içerisinde bulunan lojmandaki bir balkona Beşiktaş bayrağının asılması dikkat çekti.
                    Kaynak: Ataşehirliyiz.net

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER