Evin Esen Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verildi

Kaldırıldığı hastanede beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden Akasya Durağı’nın sevilen oyuncusu Evin Esen Karacaahmet Mezarlığı’nda toprağa verildi. Dizi oyuncuları, sanatçılar ve sevenleri Esen’i yalnız bırakmadı

Evin Esen Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verildi
Beyin kanaması sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Akasya Durağı dizisinin Şaziment’i Evin Esen (53) dün Şakirin Camii’nde kılınan ikindi namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Esen’in cenazesinde son dizisi “Akasya Durağı”nın tüm oyuncuları ile çok sayıda sanatçı dostu ve seveni yer aldı. Esen’in eski eşi ve rol arkadaşı Ümit Yesin’in taziyeleri kabul ettiği camii avlusunda set arkadaşlarından Gülay Baltacı ile Aslı Altaylar’ın tabut başında göz yaşlarına hâkim olamadığı görüldü. Türker İnanoğlu ile şarkıcı İbrahim Tatlıses’in çelenk gönderdiği törene Zeki Alasya, Melek Baykal, Aslı Altaylar, Levent Ülgen, Cezmi Baskın, Gülay Baltacı, Onur Şan, Alişan, Pelin Sönmez, Şevket Çoruh’un da aralarında olduğu çok sayıda sanatçı katıldı. Sanatçının cenazesi, kılınan ikindi namazı sonrası Karacaahmet Mezarlığı’nda toprağa verildi.

‘Çalışmak zorundaydı’
Evin Esen’in evinde fenalaştıktan sonra kaldırıldığı Göztepe SSK Hastanesi’nin yoğun bakım ünitesinde yer olmadığı için Pendik Kaynarca Özel Medicine Hospital Hastanesine götürülmek istenirken yolda tekrar kalbinin durması sonucu hayatını kaybetmesi ise tartışmalara yol açtı. Oyuncu Nilgün Belgün ile Gülay Baltacı, “Hastanede kalbi durmuş bir kadın tekrar başka hastaneye götürülür mü?” diyerek, duruma tepki gösterdi.
Esen’in “Bazen insan evliliği beceremez ama dostluğu becerir. Biz öyleydik. Çok üzgünüm” diyen eski eşi Ümit Yesin ise ihmal iddialarına katılmadığını belirterek, “İhmal yok son derece ilgi gösterilmiştir. Bunlar spekülasyon” diye konuştu.

Alasya: Evin bizi dinlemedi
Zeki Alasya ise, oyuncu Esen’in çalışmak zorunda olduğu için setlere geldiğini belirtip, “Kolay değil belli bir yaştan sonra kendinize iyi bakmazsanız olmuyor. Kötü bir şey olacağını tahmin ediyorduk ve de oldu. Şeker ve KOAH hastasıydı. Hep sigara içmemesini söylerdik ama bizi dinlemezdi. Her an bir şey olacak korkusuyla yaşıyordu” diye konuştu.

Milliyet

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER