ERTUĞRUL GÜNAY "YILIN BAKANI" SEÇİLDİ...‏

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANI ERTUĞRUL GÜNAY, EKOVİTRİN DERGİSİ’NİN ANKETİNDE “YILIN BAKANI” SEÇİLDİ

 ERTUĞRUL GÜNAY


Türkiye’nin ilk uluslararası aylık ekonomi ve iş dünyası dergisi olan Ekovitrin tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenen geleneksel “Yılın Starları Anketi” sonuçlandı. Türkiye ve yurtdışından büyük bir katılım ile gerçekleştirilen ankette Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay “Yılın Bakanı” seçildi.

Kültür ve turizm konularında yürüttüğü çalışmalarla ulusal ve uluslararası değerlendirmelerde ödüllere layık görülen Günay “Yılın Starları” anketinde jüri tarafından Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün ile birlikte “Yılın Bakanı” kategorisinde aday gösterildi.

Türkiye’nin en geniş katılımlı anketi olma özelliğini taşıyan, 251 bin 562 oyun kullanıldığı ve siyasetten iş dünyasına, bürokrasiden yerel yönetime, kamu kurum ve kuruluşlarından özel sektöre kadar 34 ayrı kategoride 102 aday arasında yapılan oylamada Bakan Günay oyların yüzde 44.2’sini aldı.

 Bu kategoride kullanılan 6 bin 681 oyun 2 bin 950’sini alan Günay’a ödülü Haziran ayında İstanbul’da düzenlenecek olan törenle teslim edilecek. 


Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2012, 22:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER