Erdoğan'dan kaçırılmayla ilgili ilk açıklama

Başbakan: İçişleri Bakanlığı ve güvenlik güçleri takip ediyor.

Erdoğan'dan kaçırılmayla ilgili ilk açıklama



Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP Tunceli Millletvekili Hüseyin Aygün'ün kaçırılmasıyla ilgili İçişleri Bakanlığı'nın takipte olduğunu belirterek, ''Malum 3 kişi olduğu söyleniyor. 3'ün 2'si bırakılmış ama Hüseyin bey şu anda kaçırılmış vaziyette. Tabii kimler kaçırmıştır, nasıl oldu bu konuda ancak tahminler var'' dedi.Başbakan Erdoğan, İstanbul Dostluk Grubu Derneği'nin Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen iftarında basın mensuplarının Aygün'ün kaçırılmasına ilişkin sorusunu yanıtladı.

Erdoğan, konuyla ilgili olarak şunları kaydetti:

''Konuyla ilgili olarak şu an İçişleri Bakanlığımız takip ediyor, takipte. Malum 3 kişi olduğu söyleniyor. 3'ün 2'si bırakılmış ama Hüseyin bey şu anda kaçırılmış vaziyette. Tabi kimler kaçırmıştır, nasıl oldu bu konuda ancak tahminler var. Fakat tüm güvenlik güçleri işin takibindedir.

Temenni ederim ki kısa zaman içerisinde, inşallah yakalanır veya serbest bırakılması sağlanır. Bu tabii bölücü terör örgütünün neler yapmak istediğini ortaya koyması bakımından çok önemli. Onun için, bunlar beklediğimiz şeyler ve güvenlik güçlerimiz takiptedir. İnşallah kısa zamanda netice alırız.''
haber7.com

Güncelleme Tarihi: 13 Ağustos 2012, 00:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER