E-TİCARET SEKTÖRÜ İFTARDA BULUŞACAK ETİCAD

Türkiyenin büyümesi ile birlikte önemli bir iş alanı haline gelen elektronik ticaret sektörü iftarda sektörle ilgili süreçleri masaya yatıracak.

E-TİCARET SEKTÖRÜ İFTARDA BULUŞACAK  ETİCAD
Türkiyenin önde gelen e-ticaret yazılımları üreticisi Bilginet öncülüğünde, Paypal, Damat&Tween, Kütahya Porselen, İnternet Holding, Hepsiburada.com, Groupon, Revotas, Karbil, Proftek, Paybyme, Poltek gibi önemli markaların üyesi olduğu E-Ticaret Siteleri ve İşletmecileri Derneği (ETİCAD) 24 Ağustosta sektör temsilcilerini bir iftar yemeğinde ağırlayacak.
Bilginet, Paypal, Ucuzu.com, Euromsg.com, Yenicarsim.com ve Hürriyet İnternet Grubunun içerik katkıları ile gerçekleşecek olan iftar yemeğinde e-ticaret sektörü her yönü ile ele alınacak.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan ETİCAD Yönetim Kurulu Başkanı Ercüment Erdem; ''Bu etkinliği bundan sonraki yıllarda da gerçekleştirmek hedefindeyiz. Özellikle sektöre yeni adım atan e-ticaret girişimcilerine, büyük firmaların deneyimlerini aktarmalarını sağlamak, onların sorularını ve sorunlarını dinlemek, e-ticaret alanındaki yeni fırsatları göstermek gibi bir amaçla bir araya geliyoruz. Hem de kutsal Ramazan ayı münasebeti ile iftar yemeğinde bir araya gelerek firmalar arası ilişkileri geliştirmeyi hedefliyoruz'' dedi.

''İFTARDA BULUŞALIM, E-TİCARET KONUŞALIM''

Etkinliğin geleneksel bir hale gelebilmesi için ''İFTARDA BULUŞALIM, E-TİCARET KONUŞALIM'' şeklinde bir isimlendirme yaptıklarını ifade eden Erdem, ''Bundan sonraki yıllarda da sektör adına bu toplantının önemli bir buluşma olmasını hedefliyoruz'' dedi.

24 Ağustosta İstanbulda gerçekleşecek etkinliğe e-ticaret sektöründe faaliyet gösteren firmaların katılabileceğini ifade eden Erdem, rezervasyonun aynı zamanda derneğin de web sayfası olan www.eticad.org.tr adresinden yapılabileceğini belirtti.

Online Rezervasyon İçin Tıklayınız

İFTARDA BULUŞALIM, E-TİCARET KONUŞALIM

Elektronik Ticaret Siteleri ve İşletmecilerini, her yıl geleneksel hale getirmeyi düşündüğümüz yemekli bir etkinlikte bir araya getirmek, sektörün önde gelen firmalarının deneyimlerinin paylaşılması, elektronik ticaretin dünü, bugünü, yarını ve yol haritalarının ortaya konulması, sektörün önde gelen isimleri ve e-ticaret firmalarıyla birlikte paylaşımlarda bulunmak üzere İFTARDA BULUŞALIM, E-TİCARET KONUŞALIM adlı yemekli bir organizasyon düzenlemekteyiz.

E-TİCARET SİTELERİ VE İŞLETMECİLERİ DERNEĞİ (ETİCAD) olarak organize ettiğimiz,Bilginet, Paypal, Ucuzu.com, Euromsg.com, Yenicarsim.com ve Hürriyet İnternet Grubunun katkılarıyla düzenlenen Etkinlik ve İftar Yemeği Ücretsiz olup, rezervasyon sırasına göre kayıt yapılacaktır. Lütfen erken rezervasyon yaptırınız. Rezervasyonları www.eticad.org.tr adlı sitemizden online olarak yapabilirsiniz. Tüm Elektronik Ticaret Siteleri ve İşletmecileri DAVETLİDİR

Zaman : 24 Ağustos 2011 Çarşamba, Saat:18:00
Yer : Crowne Plaza Asia Hotel Topkapı Salonu
Adres : Yenişehir Mah.Dedepaşa Caddesi No:15
Viaport Kurtköy-Pendik / İSTANBUL
1000 Kişi ile Sınırlıdır ve ÜCRETSİZDİR
Rezervasyonsuz giriş yapılmayacaktır.

Program:
18:00 Kayıt
19:00 Eticad Yön.Kur.Bşk. Konuşması
19:20 Eticaret in Dünü Bugünü ve Yarını
19:35 Bilginet Genel Müdür Yrd. Konuşması
19:45 Markmost Genel Müdürü Konuşması
20:00 İftar Yemeği
20:30 Paypal Türkiye Genel Müdürü Konuşması
20:45 Ucuzu.Com Genel Müdürü Konuşması
21:00 Hürriyet E-ticaret Platformu
21:15 Ödül Töreni
21:30 Kapanış

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER