Deniz Baykal'ın evindeki hırsızlıkta, Zanlılara ait tek delil ayak izi

CHP eski lideri ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın evinde yaşanan hırsızlık girişimi esrarını koruyor. Baykal'ın Ankara'daki Angora Evleri'ndeki villasında önceki gece yaşanan hırsızlık girişimi,

Deniz Baykal'ın evindeki hırsızlıkta, Zanlılara ait tek delil ayak izi

Hırsızları görmeyen ama seslerini duyan Baykal evine jet hızıyla alarm taktırdı. Geniş çaplı soruşturma başlatan emniyet güçlerinin elindeki tek delil ayak izleri. Site güvenliğiyse tartışma konusu oldu.
Zanlılara ait tek delil ayak izi
CHP eski lideri ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın evinde yaşanan hırsızlık girişimi esrarını koruyor. Baykal'ın Ankara'daki Angora Evleri'ndeki villasında önceki gece yaşanan hırsızlık girişimi, polis kayıtlarına şöyle yansıdı: Evde tek başına olan Baykal, yurtdışından geldiği için duş alıp akşam haber bültenlerini izlemeye hazırlanırken alt kattan konuşma ve gülüşme sesleri duydu. 'Kim var orada?' diye bağıran Baykal aşağı indiğinde kimseyi göremedi. Bahçe kapısının açık olduğunu fark eden Baykal polisi aradı.

AMAN MEDYAYA YANSIMASIN
Bahçe kapısında zorlama izleri saptayan polis, soruşturma başlattı. Kapıda parmak izine rastlanmadı. Ancak evin içinde yabancı ayak izleri bulundu. Evden herhangi bir şeyin çalınmadığı bildirildi. Baykal'ın polislerden 'Bu konu medyaya yansımasın' diye özel ricada bulunduğu öğrenildi. Evine alarm taktıran Baykal AKŞAM'a, 'Soruşturma devam ediyor. Henüz somut bir noktaya varılmış değil. Kimlik tespiti bilgisi de yok. Gelen polisler uzman kişiler' diye konuştu.

BELEDİYE OTOBÜSÜ BİLE GİRİYOR
Baykal'In evine hırsız girmesi olayı Angora Sitesi'nin güvenliğini de gündeme taşıdı. Birçok siyasinin oturduğu sitenin giriş bölümünde güvenlik ve kameraların olduğu ame site içinde  güvenlik zafiyeti olduğu ileri sürüldü. Bazı site sakinleri, 'Sitenin içinde belediye otobüsü bile çalışıyor, Angora'nın etrafında ise sadece bir tel örgü var. Ana girişlerin dışında iç kesimlerde kamera takibi de bulunmuyor' görüşünü dile getiriyor.

AYNI GECE HIRSIZLAR DÖRT EVE DAHA GİRMİŞ
Olayın hırsızlık dışında başka amaçlı olabileceğine yönelik yorumlara Baykal'ın yakın çevresi ihtimal vermiyor. Baykal'a yakın kaynaklar 'Hırsızlık çetesinin işi olduğu çok net. Aynı gece Angora sitesinde toplam dört eve daha girmişler. Girilen evlerin birisi ise Baykal'ın komşusu' diye konuşuyor.
                   Kaynak: Atşehirliyiz.net

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER