Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Zehirlendi iddaları

Rahatsızlığı nedeniyle hastanede tedavi gören ve programları iptal edilen Cumhurbaşkanı Gül'ün düzenlenen bir suikast sonucu zehirlendiği iddia edildi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Zehirlendi iddaları

 Rahatsızlığı nedeniyle yurtdışı gezisini yarıda kesen ve 30 Ağustos resepsiyonuna da katılmayacağı açıklanan Cumhurbaşkanı Gül'le ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre Gül düzenlenen bir suikast sonucu zehirlendi. Ancak hemen panik yapmayın. İddia CHP'y yakınlığıyla bilinen ve bugüne kadar hiç bir iddiası doğru çıkmayan Yurt gazetesinden...
 
İŞTE GAZETENİN O HABERİ
 
Abdullah Gül kulak ağrısı nedeniyle Kırgızistan'daki Türk Konseyi Zirvesi toplantısını yarıda keserek apar topar Türkiye'ye döndü. 5 gündür Haccettepe Hastanesi'nde tedavi gören Gül'e, 'Endonempatik hidrops bozukluğu' teşhisi konuldu.
 
GÜL'ÜN DOKTORU ARADA
Ancak Yurt, Köşk'e çok yakın bir kaynaktan Abdullah Gül'ün zehirlendiği bilgisine ulaştı. Teşhisin hemen ardından Gül'ün özel doktorunun da Cerrahpaşa'da bir doktordan bilgi aldığı öğrenildi.
 
ŞEKER VE KALP YOKSA..
Hastalığın iki günde düzelebileceğini söyleyen profesör, tedavi yönteminin yanlış olduğunu iddia etti. Profesör, 'Gül zehirlenmiş olabilir mi?' sorumuza 'Bu hastalık kalp ve şeker hastalığı olmayanlarda zehirlenmeyle görülür. Hacettepe Endonempatik hidrops bozukluğunun hemen ardından steorid tedavisi uygulamış. Steroid tedavisi 5 gün boyunca uygulanmaz. En fazla iki günde kesilmesi gereken bir tedavi şeklidir. Kaldı ki ilk teşhisi değerlendirmek için komisyon bile toplanmamış. Steorid son derece ağır bir tedavidir. Hastada daha sonra tansiyon, kilo, kafada basınç, şiddetli baş dönmesi ve aşırı asabiyet yapar. Bu yüzden Cumhurbaşkanı'nı 5 gün boyunca hastaneden çıkarmamış olabilirler ' dedi.
 
ZEHİRLENME OLASILIĞI YÜKSEK
Endonempatik hidrops bozukluğu hastalığının kendisine 'ataklar' şeklinde göstereceğini söyleyen profesör, 'Cumhurbaşkanı bu nedenle yere düşmüş olabilir. Baş dönmesi yapar ve hasta kendisini boşluğa basıyormuş gibi hisseder' dedi. Hastalığın kesin bir tedavisinin olmadığını söyleyen proesör, 'Cumhurbaşkanı zehirlenmiş olabilir mi' sorumuza ise 'Endonempatik hidrops bozukluğu, kalp ve şeker hastalıklarının yanı sıra zehirlenmeyle ortaya çıkan bir durumdur. Bildiğim kadarıyla Gül'ün kalp ve şeker rahatsızlığı yok.' dedi.
 
GÜL ARTIK KULAĞINI KULLANAMAYACAK
İç kulak hastalıkları konusunda uzman bir profesör için Cumhurbaşkanı Gül için 'Geliştirilen tüm tedavi yöntemleri hastalığa çözüm bulamayacak. Gelinen noktanın tedaviye olumlu sonuç vermesi mümkün değil. Bu nedenle Abdullah Gül maalesef hasta kulağını kaybedecek.' diye konuştu.
rotahaber
 

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2012, 12:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER