Başbakan Erdoğan'dan taksicilere ziyaret

Dolmabahçe'deki Başbakanlık Ofisi'ne giderken Çırağan Taksi Durağı'nda "Sayın Başbakanımız, sizi çaya bekliyoruz" yazılı pankartı gören Erdoğan, taksi durağını ziyaret ederek, taksicilerle bir süre görüştü.

Başbakan Erdoğan'dan taksicilere ziyaret
Başbakan Erdoğan'dan taksicilere ziyaret

"Sayın Başbakanımız, sizi çaya bekliyoruz" pankartı açtılar.

 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, restore edilen Ortaköy'deki Büyük Mecidiye Camisi'nin açılışının ardından buradan ayrıldı. Dolmabahçe'deki Başbakanlık Ofisi'ne giderken Çırağan Taksi Durağı'nda "Sayın Başbakanımız, sizi çaya bekliyoruz" yazılı pankartı gören Erdoğan, taksi durağını ziyaret ederek, taksicilerle bir süre görüştü.

Çırağan Taksi Durağı Başkanı İskender Yakar, Başbakan'ın kendilerini onurlandırdığını belirterek, Erdoğan'a teşekkür etti. Başbakan Erdoğan'ın taksi duraklarına uğradığını televizyonlardan gördüklerini ifade eden Yakar, "Ama yine de biraz sürpriz oldu. Durak çalışanları olarak pankart yaptık. O da sağolsun gördüler, geleceklerini bildirdiler ve geldiler. Dostane bir şekilde nasıl olduğumuzu, şikayetlerimizin olup olmadığını sordu. Biz de durakla ilgili sıkıntımız vardı, onu bildirdik. Çay ikram ettik, çayımızı içti sağolsun" diye konuştu. Başbakan Erdoğan'ın ziyaretinin kendilerini onurlandırdığını ifade eden Taksi şoförü Burhan Aluç, Erdoğan'a durağın sorunlarını anlattıklarını bildirdi.

Aluç, "Bize her konuda yardımcı olacağını söyledi. Belediye Başkanımız Kadir Topbaş'ı çağırdı, gereken talimatı verdi. Allah nasip ederse Başkanımız bize söz verdi. Durağımızı yapacak. Arkadaşlar olarak Başbakanımızı buraya açılışa bir daha bekleriz. Başbakanımız gerçekten halktan birisi, halkı da seven birisi" diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2014, 22:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER