Başbakan Erdoğan, ABD Başkan Yardımcısıy'la, evinde görüştü

Bir dizi ziyaret için Türkiye'yede bulunan ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden, Başbakan'ın Üsküdar Kısıklı'daki konutuna geldi Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkan Yardımcısı Joe Biden, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın evinden ayrıldı. Çift makam aracıyla Erdoğan'ın konutuna gelen Biden'in görüşmesi 2 saat sürdü.

Başbakan Erdoğan,  ABD Başkan Yardımcısıy'la, evinde görüştü
ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Üsküdar'daki konutta yaklaşık 2 saat görüştü. Çift makam aracının olduğu gözlenen Biden, konuttan ayrılırken aracın camından basın mensuplarına el salladı.

Joe Biden'in Fener Rum Patriği Bartholomeos ile görüşmesi bekleniyor.

Bir dizi ziyaret için Türkiye'ye gelen Joe Biden, Ankara'da Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Cemil Çiçek ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül görüştü. Ardından İstanbul'a gelen Biden, sabah saatlerinde İstanbul Kongre Merkezi'nde 2. Küresel Girişimcilik Zirvesi'ne katıldı.

Zirveden ayrılan Joe Biden, Başbakan Erdoğan'ı Üsküdar Kısıklı'daki konutunaa ziyaret etmek için geldi. Biden'in ziyareti öncesi Amerikalı korumalar, Kısıklı çevresinde incelemelerde bulundu. Korumalar Türk meslektaşlarından da bilgi aldı.


Ajanslar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER