AYEDAŞ'tan Tiyatro ile İş Güvenliği Mesajı

26. İş sağlığı ve Güvenliği Haftası etkinlikleri kapsamında AYEDAŞ Tiyatro Gurubu'nun sahnelediği oyun, çoğunluğu şirket personeli olan izleyiciler tarafından beğeni ile izlendi.

 AYEDAŞ'tan Tiyatro ile İş Güvenliği Mesajı

  Recep Kenan/ Ataşehirweb.com 
AYEDAŞ'tan Tiyatro ile İş Güvenliği Mesajı

 
İş sağlığı ve Güvenliği Haftası etkinlikleri kapsamında AYEDAŞ Tiyatro Gurubu'nun sahnelediği oyun, çoğunluğu şirket personeli olan izleyiciler tarafından beğeni ile izlendi.

 
Yazarı, yönetmeni ve oyuncuları (AYEDAŞ) Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım Şirketi personeli olan oyunun provaları mesai saatleri dışında yapıldı.
Oyundan önce 26. İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası ile ilgili konuşan AYEDAŞ Genel Müdürü Sami KOVANCI Personelin bir damla kanı, bir damla gözyaşına AYEDAŞ’ın milyonlarını değişmem dedi.
 
Usta kadroları aratmayacak performansın sergilendiği tiyatro oyununda İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası'na uygun olarak personele iş kazalarına karşı alınması gereken tedbirler konusunda mesajlar verildi.
 
Pendik Yunus Emre Kültür Merkezinde sahnelen oyun sonrasında izleyiciler oyuncuları uzun süre ayakta alkışladı.
 
 Daha sonra Genel Müdürlük görevini bırakan Sami KOVANCI Personele duygulu bir veda konuşması yaptı.
Bilindiği gibi AYEDAŞ Genel Müdürü Sami KOVANCI birkaç gün önce görevi sona ermiş, yerine yeni bir atama yapılmıştı.

AYEDAŞ Genel Müdürü Kovancı konuşmasında; Ayedaş’a geldiğimde hayallerimden birçoğunu gerçekleştirdim. Bu gün AYEDAŞ % 6.91 ile Türkiye’nin en az kayıp-kaçak oranına sahip dağım şirketi.  Ayrıca %100e varan oranla tahsilatta ve yatırımda da birinci.  Bunu siz başardınız, hepinizi kutluyorum. Uygulamalarımız yurt dışından birçok enerji dağıtım şirketleri tarafından örnek alınıyor. Çok istediğim ama uygulamaya fırsatım olmadığı konulardan biri; uzaktan saat okuma, abone işlemlerini Hizmet Birimi tarafından internet kanalı ile uzaktan yapabilmek,  bir diğeri ise enerji hatlarındaki arızayı kumanda odasındaki ekrandan anında görebilmektir dedi.

Daha sonra  AYEDAŞ Genel Müdürü Sami KOVANCI,  AYEDAŞ personeline veda etti. 


Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2012, 23:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER