ATASEHIR BELEDIYESI ALTIN DAGITYOR...

Ekonomik krize çözüm Ataşehir'de...Ataşehir Belediyesi sünnet ettirdiği 750 çocuğa son günlerin en gözde yatırım aracı olan altın hediye ediyor...

ATASEHIR BELEDIYESI ALTIN DAGITYOR...
Ataşehir Belediyesi tarafından bu yıl 3'üncüsü gerçekleştirilen Toplu Sünnet Şöleni, Ataşehirli çocuklar için "Altın Şöleni"ne dönüşüyor...

Başkan İlgezdi altın hediye edecek

Bugün (13 Ağustos Cumartesi) Küçükbakkalköy Nazım Hikmet Parkında gerçekleştirilecek şölene sünnet olan 750 çocuk ve aileleri katılacak. Belediye tarafından sünnet ettirilen 750 çocuğa bugün yapılacak şölende Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi tarafından birer çeyrek altın hediye edilecek.

Ahırkapı Roman Orkestrası coşturacak

Palyaçolar, jonglörler, illüzyon gösterileri ve yüz boyama etkinlikleri ile neşeli saatler yaşanacak şölende sünnet olan çocuklara, dondurma, kağıt helva, pamuk şeker ve hamburger menüsü ikram edilecek. Roman müziğine yeni yorumlar katan ''Ahırkapı Roman Orkestrası'' hareketli şarkıları ile şölene renk katacak. Ayrıca Ataşehir Belediyesinin Gezici Orkestrası da çocuklara özel bir repertuarla sahne alacak.

Çocukların sevgilisi Mennan sunacak

Etkinliğin sunuculuğunu ise ''Hayat Bilgisi" dizisindeki "Mennan" karakteri ile büyük beğeni toplayan, son olarak ''Yahşi Cazibe'' adlı dizide ''Ziverbey'' karakterini canlandıran Erdal Türkmen yapacak.

Törene; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılması da bekleniyor...

Tarih: 13 Ağustos 2011 Cumartesi (Bugün)
Saat: 17.00 - 19.00
Yer: Nazım Hikmet Parkı - Küçükbakkalköy (Metin Sabancı Spastik Çocuklar Merkezi yanı)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER