Ataşehir Barbaros Mahallesinde Yıkım

Ataşehir Belediyesi’ne zabıta ekipleri sabahın erken saatlerinde yıkım için harekete geçti. Barbaros Mahallesi’nde daha önce tespit edilen kurbanlık yerleri, yerle bir edildi.

Ataşehir Barbaros Mahallesinde Yıkım
Kurbanlık yerleri boş.

Aylar öncesinde gelen zabıta ekipleri, kurbanlık satan vatndaşa, bunun yasak olduğunu söleyerek, bir daha kurbalık et satmamalarını söyledi. Vatandaş ise, hayvan satmaktan vazgeçti. Ancak zabıta ekipleri bu sabah saat 05.00′de ani baskın yaparak, oradaki evleri bir bir yıkmaya başladı.

Neye uğradıklarını şaşıran vatandaşlar, yıkılan evlerin tapulu, ve içinde hayvan olmadığını söylemesine rağmen, kimse dinlemedi.


Mülk sahibi Fahrettin Kerenci, “daha önce yıkım için gelen ekipler kurban sattığımız yeri yıktı. Kalan yerler, araba garajı, yem deposu, ile yazıhanemiz vardı. Orda yıkılması gereken yer yoktu. Biz kurban işini artık yapmıyorduk. Orda hayvan da yoktu. Buna rağmen kimseyi dinlemediler. Her tarafı yıktılar. Şu anda 50 milyara yakın zararımız var. Gelen zabıta ekipleri barbarca davrandı. ellerinde jop ve ağaçlarla yıkımın yasal olmadığını ve buraların tapulu olduğunu söylemelerini dinlemedikleri

Belediyeye dava açacağız.

Yıkımın yasal olmadığını söyleyen Kerenci, “bize her hangi bir uyarı bile yapılmadı. daha önce geldiler bizde haklılar diyerek yıkın dedik. Ancak daha sonra resmen terör estirdiler.

Hakkımızı sonuna kadar arayacağız” dedi.

Ataşehir'de Hastahane ve Tıp Merkezleri
Sigorta hasar sorgulama
Ataşehir Firma Rehberi
Ataşehir'de Hastahaneler Tıp Merkezleri
Atasehirliyiz.net
Ataşehir Kebapcılar Adres ve telefonları
atasehirweb.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER