Anadolu Yakası D-100 karayolu trafiğe kapandı

Şiddetli yağış nedeniyle D-100 karayolu Tuzla İçmeler'de İstanbul yönüne trafiğe kapandı

Anadolu Yakası D-100 karayolu trafiğe kapandı
İstanbul'da saat 18.00 sularında etkisini gösteren gök gürültülü sağanak yağışın ardından hava karardı ve gece görüntüsü yaşandı. Sürücüler trafikte zor anlar yaşarken D.100 karayolu İçmeler mevkiinde İstanbul istikametine trafik kapandı.

Meteorolojiden alınan bilgiye göre İstanbul'da sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışın gece yarısına kadar etkili olacak.

13 İL İÇİN SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan uyarıda, Türkiye’nin bu akşam saatlerinden itibaren yeni bir yağışlı sistemin etkisine gireceğinin tahmin edildiği belirtildi.  Yarın batı bölgelerinde görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklindeki yağışların, Marmara bölgesinde Edirne, Kırklareli, Çanakkale, Tekirdağ, Balıkesir, Bursa ve İstanbul’da, Ege bölgesinde İzmir, Manisa, Aydın ve Muğla’da, Batı Akdeniz’de ise Antalya ve Burdur’da kuvvetli olması beklendiği kaydedildi. Meteoroloji, kuvvetli yağışın oluşturabileceği sel, su baskını, dolu, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı da vatandaşları dikkatli ve tedbirli olmaları yönünde uyardı.

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2012, 18:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER