Alaattin Çakıcı'dan İsrail'e Mektup

Alaattin Çakıcı, İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu'ya yazdığı mektupta bazı uyarılarda bulundu Kandıra'daki F Tipi Cezaevinde yatan Alaattin Çakıcı, İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu'ya iğneleyici bir mektup yazdı.

Alaattin Çakıcı'dan İsrail'e Mektup

Alaattin Çakıcı, İsrail'in Mavi Marmara baskınının ardından özür dilememesini eleştirdiği mektubunda, "Mavi Marmara'ya uluslararası sularda yaptığınızı herkes gördü. Ölen 9 can ve geçmişe dayalı bir dostluk devletler özür dilemez, dileyen devletler köpek zihniyetli aşağılık mahluklardır doğrudur. Mısır'dan dilediğiniz zaman savunduğunuz onurlu ilkeyi unuttunuz mu? Sayın Başbakan, Türk Milletini ve Devletini birileriyle karıştırıyorsunuz. Bu devlet tarihin her dilimine damgasını vurmuştur. Son özür kalesini yıkmayın. Özür dileseniz Yehova sizi cehenneme mi gönderecek o kibir ve kininizden vazgeçin. Düşmanlarınızın çocuklarını öldürmeyin. Düşmanlarınız da masum insanları sizden intikam alacak diye öldürmesinler." ifadelerini kullandı.

ÇOCUKLARININ ADRESLERİNİ DE VERDİ

Mektubunda, "Kibirinizden vazgeçip özür dileyin" diyen Çakıcı, 2 çocuğunun adreslerini verip "Vatan için ölmeyenin ve evlat feda etmeyenin yaşama hakkı yoktur. Ülkemizin onuruyla sizi bu devlet oynatmaz " şeklinde yazdı.

İSARİL'E TERÖR ÖRGÜTÜ İMASI

Çakıcı, yazdığı mektupta uluslararası hukuku hiçe sayan devletlerin masum insanları katlederlerse o devletin Allah'ın ve insanlığın düşmanı olduğunu belirterek, o devletin terör örgütünden bir farkı kalmayacağını da belirtti.

internethaber.com
Ataşehir'de Hastahane ve Tıp Merkezleri
Sigorta hasar sorgulama
Ataşehir Firma Rehberi
Ataşehir'de Hastahaneler Tıp Merkezleri
Atasehirliyiz.net
Ataşehir Kebapcılar Adres ve telefonları
atasehirweb.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER