Acıbadem Üniversitesi Akademik Yılı Açılışı Yapıldı

Acıbadem Üniversitesinde yeni eğitim-öğretim yılı başladı. Üniversitenin 2011-2012 akademik yılı açılış töreni Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Acıbadem Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Necmettin Pamir ve çok sayıda öğretim görevlisinin katılımıyla yapıldı.

Acıbadem Üniversitesi Akademik Yılı Açılışı Yapıldı

Acıbadem Sağlık Grubundan yapılan yazılı açıklamaya göre, Üniversitenin 2011-2012 akademik yılı açılış töreni dün Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Acıbadem Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Acıbadem Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Necmettin Pamir ve çok sayıda öğretim görevlisinin katılımıyla yapıldı.

Törende konuşan Aydınlar, geçen yıl, Üniversitenin Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunun ilk mezunlarını verdiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Bu bizim en büyük gurur kaynağımız. Gelecek sene bu gururumuzu Ataşehir'deki kampüsümüzün açılışıyla daha da artıracağız. Önümüzdeki yıl üniversitenin açılışı kendi kampüsümüzde olacak. Çok nitelikli bir öğretim üyesi kadromuz, çok iyi bir altyapımız, bilgi birikimimiz ve deneyimimiz var. Yeni kampüsümüzle birlikte daha da hızlı koşmaya devam edeceğiz."

Törende, daha sonra rektör Prof. Dr. Pamir, yeni akademik yılının ilk dersini verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER