İLBER HOCA İBB KARİYER ZİRVESİ'NDE GENÇLERLE BULUŞUYOR

İBB’nin üniversite öğrencileri ve mezunları için ücretsiz olarak düzenlediği Kariyer Eğitim Günleri, 22 Aralık'ta düzenlenecek Kariyer Zirvesi ile sona erecek.

İLBER HOCA İBB KARİYER ZİRVESİ'NDE GENÇLERLE BULUŞUYOR
 İLBER HOCA İBB KARİYER ZİRVESİ'NDE GENÇLERLE BULUŞUYOR
İBB’nin üniversite öğrencileri ve mezunları için ücretsiz olarak düzenlediği Kariyer Eğitim Günleri, 22 Aralık'ta düzenlenecek Kariyer Zirvesi ile sona erecek. Prof. Dr. İlber Ortaylı ile Senarist Oğuzhan Uğur, zirvede gençlerle buluşacak. Katılım için kayıtlar https://gencliksporkariyer.ibb.gov.tr/ adresinde başladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) Anadolu Yakası'nda Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde, Avrupa Yakası'nda ise Cem Karaca Kültür Merkezi'nde düzenlediği Kariyer Eğitim Günleri’nde; akademisyenler, uzmanlar ve özel sektör temsilcileri bilgi ve tecrübelerini gençlerle paylaştı.


Üniversite öğrencileri ve mezunları için ücretsiz olarak düzenlenen 29. Kariyer Eğitim Günleri, 22 Aralık'ta Zirvesi İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenecek Kariyer Zirvesi ile sona erecek. 3 bin öğrenci ve mezunun katılacağı zirvenin finalinde Tarihçi Yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı ile Senarist ve Müzisyen Oğuzhan Uğur'u gençlerle bir araya getirecek. Saat 14:00'da Harbiye Salonu'nda başlayacak olan oturumun ilk yarısında Tarihçi Yazar Prof. Dr. İlber Ortaylı ile Senarist ve Müzisyen Oğuzhan Uğur kariyer yolculuklarını ve başarı hikayelerini anlatacaklar.


İBB Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kariyer Eğitim Günleri, üniversite öğrencilerinin donanımlarını arttırmayı ve mezuniyet sonrası istihdam olanaklarına katkıda bulunmayı amaçlıyor. Katılımın ücretsiz ve kontenjanla sınırlı olduğu program için kayıtlar https://gencliksporkariyer.ibb.gov.tr/ adresinde başladı.


Farklı bir konsept ve içeriklerle gençleri ağırlayacak olan Kariyer Zirvesi'nde eğitimden teknolojiye, gıdadan sağlığa kadar birçok sektörde Türkiye'nin önemli kurum ve kuruluşları gençlerle bir araya gelecek.


Etkinliğe katılacak kurumların temsilcileri gün boyunca şirketlerini ve insan kaynakları politikalarını, hizmet verdikleri sektörleri, iş hayatını, staj ve işimkanlarını gençlere anlatacak. Programa kayıt olan gençler de CV'lerini bu kurumlara ulaştırıp staj başvurusunda bulunma imkanı elde edecek. Firmaların gençlerle buluşması İstanbul Kongre Merkezi'nin Beyazıt Salonu'nda gerçekleşecek ve saat 12:00'den itibaren konuklarını ağırlamaya başlayacak.

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER