ZY Elektirikli Traktörü Agroliayı Tanıttı

Geleneksel traktörlere göre enerji giderlerinde %90’a kadar tasarruf sağlayan ZY Elektrikli Traktör  groliayı Tanıttı.

ZY Elektirikli Traktörü Agroliayı Tanıttı

ZY Elektirikli Traktörü Agroliayı Tanıttı

Geleneksel traktörlere göre enerji giderlerinde %90’a kadar tasarruf sağlayan ZY Elektrikli Traktör  groliayı Tanıttı.


Elektrikli traktör Agrolia, düşük maliyetli kullanımı sayesinde geleneksel traktörlere göre enerji giderlerinde %90’a kadar tasarruf sağlıyor. Mazot masrafına son veren Agrolia, dizel traktörlere göre daha ekonomik ve çevre dostu kullanım imkanı sunuyor.

318 Bg maksimum güç sağlayan traktör 45 dakika gibi hızlı bir sürede de şarj oluyor. Ayrıca 700Nw tork sağlayan traktörün 100Kmyi 3 TL ye karşılık geldiğini belirtildi.

Elektrikli traktör Agrolia'nın özellikleri

Elektrikli Traktör Teknolojisi
Elektrikli motor, elektrik enerjisini hareket enerjisine çevirir. Sessiz çalışır, daha verimli, daha güçlü ve daha ekonomiktir.

Elektrikli motorlarda tork; sürekli olarak elde edilir ve sessiz çalışır.

Maksimum Performans
ZY Elektrikli Traktör’ün geliştirdiği yazılımlarla yönetilen batarya paketi ve tahrik sistemi sayesinde çok yüksek oranda tork elde edilir.

Kullanılan bütün aksamlar, en yüksek verimi ve torku alacak şekilde özel olarak tasarlanmıştır. Böylece, ZY Elektrikli traktörler, tarlada zorlanmaz.


Verimlilik ve Ekonomi
Elektrikli motorların bakım ve tamir masrafları çok düşük seviyededir. Enerji masrafında %90 oranına kadar tasarruf sağlar. Aynı zamanda elektrik enerjisi olan her yerde kolayca şarj edilebilir.

Yüksek Konfor
Elektrikli traktörün ergonomik tasarımı kabin içerisinde konfor ve kullanım kolaylığı sağlar.


Yüksek Güvenlik Teknolojisi
Geliştirdiğimiz senkronize ve hızlı yanıt sistemine sahip elektrikli traktörle her türlü durumda kullanım güvenliği sağlanmaktadır.

Akıllı Ekran Teknolojisi
ZY Elektrikli Traktörde kullanılan akıllı ekran sayesinde ihtiyaç duyduğunuz teknik verilere kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

⦁ Çiftçimizin şarj durumunu kontrol etmesi için şarj durumu göstergesi mevcuttur.
⦁ Şarj seviyesi %15’in altına düştüğünde otomatik uyarı sistemi sesli şekilde kullanıcıyı uyarır.
⦁ Enerji tüketim değerleri anlık olarak görülebilir.
⦁ Hız göstergesi ile hızınızı anlık olarak kontrol edebilirsiniz.
⦁ GPS konumu ise tarladaki hareketlerinizi takip etmeye yardım eder.

Şarj İstasyonları
Türkiye’nin birçok yerinde bulunan şarj istasyonlarının sayesinde elektrikli traktörler kolayca şarj edilebilecektir.

Şarj istasyonlarının içinde bulunan güç üniteleri sayesinde araçlar çok daha hızlı şarj edilir. Şarj süresi aynı zamanda şarj istasyonlarının bulunduğu konumlardaki altyapıya da bağlıdır. Bu yüzden yeterli altyapı sağlandığı takdirde ZY Elektrikli Traktör'ün şarj süresi 45 dakikaya kadar inmektedir.

Trifaze Prizler
ZY Elektrikli Traktör, kullanılacak basit bir adaptör yardımıyla 380V prizlerde (sanayi tipi prizler) de şarj edilebilir.

Özellikle sanayi bölgelerinde sıkça kullanılan bu prizler sayesinde, yeterli altyapı olduğu takdirde ZY Elektrikli traktör, çok kısa sürede şarj edilebilmektedir. Aynı zamanda talep olduğu zamanlarda normal kullanım olan yerlere de kolaylıkla entegre edilebilir.


Monofaze Prizler
ZY Elektrikli Traktör, kullanılacak basit bir adaptör yardımıyla 220V prizlerde (ev tipi prizler) de şarj edilebilir.

Her evde bulunan 220V prizler, istasyon ve trifaze prizlere göre daha az güç sağladığı için şarj süresini uzatabilmektedir. Ancak kullanılacak adaptör, çiftçimize her yerde şarj imkanı sunacaktır.

Traktör İçi Şarj Ünitesi
ZY Elektrikli Traktör’ün üzerine entegre edilmiş bir şarj ünitesi ile dışarıda bir şarj ünitesine ihtiyaç olmaksızın, elektrik enerjisinin olduğu her yerde hızlı şarj edebilme imkanı vardır.

Böylece traktör nerede şarj edilirse edilsin, normal bir araca göre çok daha hızlı şarj olacaktır. ZY Elektrikli Traktör ile şarj istasyonu her zaman sizinle.
 

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2024, 12:34

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER