Türk Hava Yolları (THY) kampanya başlattı.

Türk Hava Yolları (THY), iç hat uçuşlarına özel yeni bir kampanya başlattı.

Türk Hava Yolları (THY) kampanya başlattı.

Türk Hava Yolları (THY) kampanya başlattı.

Türk Hava Yolları (THY), iç hat uçuşlarına özel yeni bir kampanya başlattı.

THY'nin 799 TL'ye ucuz bilet kampanyası Ordu Giresun Havalimanı-İstanbul Havalimanı arasında da geçerli olacak. 5-6 Mart 2024 tarihlerinde yapılan bilet alımlarıyla 11 Eylül - 31 Ekim tarihleri arasındaki yurt içi uçuşlar, 799TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

İşte kampanyanın detayları: Kampanya, 05 Mart 2024 (dahil) - 06 Mart 2024 (dahil) tarihleri arasında geçerli olup, seyahat tarihleri 11 Eylül 2024 (dahil) - 31 Ekim 2024 (dahil) arasındaki biletler için geçerlidir.

Kampanya, İstanbul Havalimanı çıkışlı veya varışlı, yurt içi, tek yönlü, direkt, Türk Hava Yolları Ekonomi Sınıfı uçuşlarında geçerlidir. KKTC Ercan Havalimanı'na yapılacak uçuşlar kampanya kapsamında değildir.

Kampanya, sadece Türk Hava Yolları tarafından gerçekleştirilen tarifeli seferlerde geçerlidir. Sabiha Gökçen Havalimanı'na yapılan uçuşlar, Türk Hava Yolları codeshare (ortak) seferlerinde ve AnadoluJet uçuşlarında geçerli değildir.



Kampanya kapsamında sunulan ücretler, EcoFly paketinde 799 TL olarak belirlenmiştir.


Ekstra hizmetler sunan ExtraFly ve PrimeFly paketlerindeki ücretler ise şu şekildedir: İzmir, Kayseri, Antalya, Bodrum, Dalaman, Ankara, Nevşehir hatlarında 1.179 TL (ExtraFly) ve 1.249 TL (PrimeFly), diğer yurt içi uçuşlar için 1.129 TL (ExtraFly) ve 1.189 TL (PrimeFly).

Kampanya, Türk Hava Yolları Çağrı Merkezi, internet sitesi ve mobil uygulamasında geçerlidir. Ancak, satış ofisleri ve seyahat acentelerinden alınan biletlerin ücretleri değişebilir.
Rezervasyon ve biletleme işlemleri aynı anda tamamlanmalıdır. Kampanya kapsamındaki belirtilen ücret, rezervasyon yapılmış ancak satın alınmamış biletler için geçerli değildir.

Kampanya kapsamında EcoFly paketinden alınan biletlerde değişiklik ve iptal yapılmaz. Kampanya fiyatlarına tüm vergi ve harçlar dahildir.

Türk Hava Yolları, kampanya kurallarını, tanımları ve diğer bilgileri değiştirme veya kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar. Kampanya grup rezervasyonları için geçerli değildir. Toplamda 65.000 adet koltuk kampanya kapsamında sunulacaktır. 

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER